Designové židle, které promění váš interiér

Designové židle, které promění váš interiér

Jsou židle. A pak jsou Židle s velkým Ž. Na těch prvních si dobře posedíte, ty druhé vám dají daleko víc. Doplněk do interiéru, kterému dodají šmrnc a milovanou autenticitu. A to chcete.

Rozhodně jsou víc než židle. Možná by se dalo říci, že jsou to spíše křesla. Ladné tvary a nestárnoucí minimalistické provedení udělají z těchto židlí vaše dlouholeté společníky. Seznámíme vás nejdříve se značkou Charlie Pommier, která umí nejen dokonalé židle, ale také pohovky, stoličky a stoly. Možná nebudete věřit, ale tento nábytek i v dnešní době stále vzniká ruční výrobou, což se také podepisuje na jeho ceně. Můžete si ale být jistí, že židle, kterou si pořídíte na nedělní chvilky u kávy a knihy, do pracovny nebo k jídelnímu stolu bude opravdu originál. Šedá a modrá židle jsou obě ze 100% masivního jasanového dřeva.


Šedá židle Charlie Pommier S 13 699 Kč

Jedině židle s pohodlným opěradlem a podpěrkami pod předloktí vám zajistí opravdu komfortní sezení. Originálně řešené židle nabízí i značka Cosmopolitan design a trendy má pochopitelně i odstíny potahů. Ty se pyšní vysokou odolností, konkrétně až třikrát větší než u běžných textilií. I tady se jedná o kus z poctivého masivu, takže vám dlouho vydrží a poskytne potřebnou stabilitu. 

 
Žlutá židle Cosmopolitan design Retro 7 499 Kč ; Fialová židle Charlie Pommier Tea 12 399 Kč

Do interiéru, který je zařízen v retro stylu, židle Charlie Pommier dokonale zapadnou. Ale nenechte se zmást. Jako ulité padnou i do moderních domovů. Jednoduše v sobě totiž pojí krásy dob minulých se současnými designovými trendy. A pokud můžeme dát drobné doporučení - pokud se rozhodnete, že interér okořeníte stylovou židlí, pečlivě si rozmyslete barvu potahu. Nesnažte se ji sladit s vaším aktuálním potahem na pohovce nebo výmalbou. Taková židle je osobnost, která potřebuje svůj prostor a chce co nejvíce vynikat. Nechte jí, ať kontrastuje.  


Modrá židle Charlie Pommier S 13 699 Kč

bonami.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram