Dětská kolekce Roberto Cavalli plná tropických květů

Dětská kolekce Roberto Cavalli plná tropických květů

Leopard, květinové vzory, hedvábí, pastely... Italská značka Robero Cavalli si vzala inspiraci přímo ze své kolekce ready-to-wear pro Jaro/Léto 2014 a stěžejní motivy přenesla do kolekce dětské.

Kolekce Roberto Cavalli Kids pro Jaro/Léto 2014 vás vezme na cestu tropickým rájem, který je plný exotických květin výrazných barev. Neopomene také na zákoutí džungle, kde můžete pozorovat leopardy nebo okusit divoké třešně.

Dětské modely jsou lehké, hravé a veselé. Na holčičky čekají trendy hedvábné šatičky, barevné volně střižené kalhoty, šortky a topy s motivem tygra.

Základní barvou je bílá. Doplňují ji však výrazné tropické tóny fialové, růžové, červené a zelené.

Nápadité zpracování originálních květinových potisků doplňují úchvatné kaleidoskopické motivy a především kultovní leopardí vzory. Do dívčí módy přináší tornádo letních tropických barev.

Paletu výrazných květů najdeme i na luxusních plavkách a oblečení pro nejmenší od 6 měsíců.

Ani kluci nezůstanou ochuzeni. Pro ně je připraveno oblečení, topící se v široké škále letních barev. Slabé svetry, džíny i džínové kraťasy a polo trička s tygřími potisky.

Přizpůsobením „dospělácké“ kolekce dětem vytvořil Roberto Cavalli roztomilý letní styl. Mezi chlapeckými modely převládá renovace leopardích motivů v podání italského stylu a designu. Výjimečné jsou také džínsy nesoucí výšivky s monogramem Roberta Cavalliho.

Stejný luxus je dopřán i chlapečkům do dvou let, díky rozkošné „mikro-kolekci“.

Jedna věc je jistá, Roberto Cavalli ví jak dětem poskytnout maximální luxus a komfort zároveň. S kolekcí Roberto Cavalli budou vaše děti připraveny na léto opravdu stylově. A právě letošní letní sezóna si to vyžaduje, neboť v dětské módě je považována za tu vůbec nejlepší.

Zdroj: melijoe.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram