Dětská kolekce značky ZARA pro podzimní a zimní dny

Dětská kolekce značky ZARA pro podzimní a zimní dny

Ani značka ZARA není s podzimní a zimní kolekcí, které se přiblížily rychlostí blesku, pozadu. A rovněž myslí i na ty nejmenší. Máte-li doma dítko ve věku od tří měsíců až do tří let, pak vás kolekce jako z pohádky bude zajímat.

Zara si dětské kolekce užívá s úsměvem na tváří, svědčí o tom především Baby boy collection nafocená s malým chlapcem. Radost v jeho očích je víc než patrná, a tak si jistě lépe všechny kousky představíte na svém chlapci.

Kolekce se nese v duchu podzimních barev, vedou modrá, hnědá, zelená a žlutá. Mikina s kapucí ve stylu dráčka nebo svetr s oušky, jako má malý medvídek, budou tím, co si vaše děti oblíbí. Už se vám nestane, že se vaše ratolest vzepře a nebude se chtít obléci. Zara posouvá hranice blíže k dětem a pojímá módu jako hru z pohádky. To nakonec potvrzují i dětské motivy na tričkách a svetrech.

Dostává se ale i na malé dívky. Kardigany, kabátky, svetry i trička z organické bavlny potěší maminky i jejich dcery. Pohádková myš, zajíček, motýlci i medvídek jsou součástí kolekce. U dívek převládá žlutá s vínovou, v obou případech tak kolekce kopíruje barevné podzimní listí.

Chcete mít doma malou kouzelnici, milovnici vycházek napříč přírodou, skutečnou mladou dámu nebo „jen“ svou malou holčičku, která se nevyhne žádné kaluži ani blátu? S kolekcí značky Zara můžete vyrazit kamkoliv. Jistě se vám zalíbí i maximální využití dětské obuvi, nemluvě o doplňcích v podobě čelenek, šál i rukavic. Vaše děti budou v teple a ještě si u toho užijí spoustu legrace.

                                                                                                        zara.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram