Diane von Furstenberg v jarní kolekci oslovuje svobodné a silné ženy

Diane von Furstenberg v jarní kolekci oslovuje svobodné a silné ženy

Návrhářka Diane von Furstenberg je ve svém oboru velmi zběhlá. Její pravá ruka Nathan Jenden představil sice krátkou, zato o to zajímavější jarní kolekci na rok 2019.

Jarní múzou se stala vnučka návrhářky Talita von Furstenberg. Kolekci s názvem „Pioneer“ stvořil Jenden zejména pro pracující ženy. Pro nepředvídatelné situace. Do praktického života. Bavlněné šaty plné květinových i zvířecích vzorů, šaty s průstřihy ve tvaru ornamentů, hladká silueta, barevné volány i dámský kostýmek jsou vyjádřením síly a ženskosti.

Modely hrající bílou, modrou, khaki i lila barvou působí uvolněně a žensky. Nakonec Diane von Furstenberg v rámci představení kolekce připomněla, že vždy říkala: „Buď ženou, kterou chceš být.“ A potvrdila, že byla vždy spíše feministicky založená. Tato kolekce vypráví příběh různých žen, jejich inspiraci, sílu, odvážnost a osobní cesty. Kampaň, za kterou stojí fotograf Oliver Hadlee Pearch a kreativní umělec Jonny Lu Studio ilustruje poslání „Oslavovat svobodu, posílit ženy a důvěřovat inspiraci“. V kampani najdeme modelky Kiki Willems, Imaan Hammam, Lua, Dovanna, Scarlett, Alicia, Roxane a Zoe.

Fotky i video z kolekce vyjadřují myšlenku, že jako ženy máme svobodu v rámci vyjádření vlastní osobnosti a svého stylu, ale také možnost podpořit i ostatní.

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram