Dior Beauty s Jennifer Lawrence a Ondriou Hardin

Dior Beauty s Jennifer Lawrence a Ondriou Hardin

Jennifer Lawrence už pro Dior nepropaguje jen kabelky. Módní dům si ji vybral i do své nové beauty kampaně. Součástí kampaně se stala i Ondria Hardin.

Dior se té Jennifer Lawrence snad nemůže nabažit. Nejen, že již několikátou sezónu po sobě prezentuje kabelky této značky, nyní se objeví i v kampani na beauty produkty. První snímek, který Dior zveřejnil, je působivý, avšak ani tak se mu nevyhnula menší kritika. Jennifer je u Dioru všude a většinou má velmi podobný styling, možná by už to chtělo změnu. S tou Dior přichází v podobě modelky Ondrie Hardin, na kterou tak možná párkrát v časopisech narazíte také. Propaguje totiž řasenku Dior Mascara. A její reklamní snímek se nám zdá mnohem nápaditější a líbí se nám více.

Další snímky, které jsou součástí kampaně s Jennifer, se mají zveřejňovat až v září. Do té doby ale jistě narazíme na spoustu fotek z červeného koberce, na kterých bude mít Jennifer na sobě nějaký ten nový kousek z dílny tohoto módního domu. V současné době je totiž Jennifer u Dioru nejoblíbenější herečkou.

Foto: fashiongonerogue.com, dior

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram