Disponuje více jak 20 řadami - co dál prozradila o kosmetice Biodroga její jednatelka?

Disponuje více jak 20 řadami - co dál prozradila o kosmetice Biodroga její jednatelka?

O kosmetice na přírodní bázi, o čemž vypovídá už sám její název, jsme si popovídali s jednatelkou firmy Antiz, která je dovozcem těchto produktů pro Českou republiku, paní Annou Hromádkovou. 

Kdy byla kosmetická značka Biodroga založena a co je pro ní typické?

Kosmetická značka Biodroga byla založena Walterem Friedmannem jako rodinný podnik v roce 1965 v německém lázeňském městě Baden-Baden, kde je její sídlo dodnes. Zcela typický je pro značku vývoj produktů na přírodní bázi bez obsahu zatěžujících látek s přihlédnutím k aktuálním vědeckým poznatkům a trendům péče.
Jak je kosmetika testována? Provádí se testy na zvířatech, ať u jednotlivých složek, nebo u celých produktů?

Produkty Biodroga a jejich jednotlivé složky jsou přísně kontrolovány a přezkoumávány vědci a dermatology. Pravidelně jsou prováděny testy tolerance pleti a detailní studie účinnosti složek i produktů, a to v buněčných kulturách, či přímo na pleti testovaných osob. Testy nejsou a nikdy nebyly prováděny na zvířatech.

Na jaké věkové skupiny Biodroga cílí? 

V širokém portfoliu značky Biodroga nalezne každý klient v jakékoli věkové skupině tu správnou kosmetickou péči.

Jaké produkty jsou Vaší stálicí? 

To je krásně řečeno. Celosvětově nejoblíbenější produktovou řadou je Golden Caviar by Biodroga, která se vyrábí, myslím, od roku 2000. Za tuto dobu byly samozřejmě jednotlivé produkty inovovány, a celá řada byla v minulém roce také rozšířena o velmi efektivní antioxidační krémy, vynikající vlízové koncentrované masky a koncentrovaná séra.


Jílová maska

Kolika řadami Biodroga disponuje? 

Značka Biodroga Bioscience Institut disponuje více jak 20 řadami a značka Biodroga MD, která je novější kosmetickou značkou vyrábějící se od roku 2012, nabízí 15 pečujících řad.

Ráda bych se pozastavila u řady Biodroga Global Anti-Age Formula, která je výjimečnou péčí proti stárnutí, dokáže probudit spící buňky pleti a dohlédne na důležitý faktor růstu pokožky. V této řadě naleznete ucelené ošetření v podobě očního koncentrovaného séra a 24hodinového krému.

Dále bych ráda představila řadu Biodroga MD SK Booster, jejímž základem jsou do hloubky působící produkty, které vykazují efekt kosmetického botoxu, redukují hluboké vrásky, formují kontury obličeje atd. Nejoblíbenějšími a nejúčinnějšími produkty této řady jsou Hyaluron koncentrát a Lacto Glucan maska.

Jaký je rozdíl mezi Biodroga a Biodroga MD?

Kosmetická značka Biodroga je koncipována jako velmi účinná péče pro každodenní ošetření pleti s okamžitými a viditelnými účinky. Kosmetická značka Biodroga MD a její produkty jsou více koncentrovanou medicínsko-dermatologickou péčí, cíleně zaměřenou na aktuální deficity, které pleť momentálně vykazuje.

Obě značky se však velmi dobře doplňují a dají se navzájem kombinovat dle potřeb a přání klienta a jeho pleti.

Nabízíte také dekorativní kosmetiku? Jaký produkt mají ženy nejraději? 

Biodroga se zaměřuje na péči o pleť zejména z hlediska její funkčnosti a zdravého vzhledu. Dekorativní kosmetika je tedy pouze okrajovou, často limitovanou péči. V našem sortimentu však stále máme dvě varianty velmi oblíbených anti-age make-upů, které jsou naprosto neodolatelnou finální péčí o pleť s dokonalou texturou, složením a účinky.

Kde ženy Biodrogu seženou? 

Produkty Biodroga jsou nabízeny ve spolupracujících kosmetických salonech, hotelech a nebo spolupracujících lázeňských domech po celé naší republice, kde pracují proškolení odborníci a každému klientovi rádi doporučí vhodné ošetření i produkty pro domácí péči. Náš firemní kosmetický salon Biodroga Hair & Beauty Centre naleznete v centru Prahy v Jungmannově ulici.  Produkty Biodroga jsou dostupné také na našich webových stránkách www.biodroga.cz, odkud se dostanete přímo do našeho e-shopu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram