Divoké klenoty Alexander McQueen oslavují život nezávislé ženy

Divoké klenoty Alexander McQueen oslavují život nezávislé ženy

Už jste viděli novou kolekci jaro/léto 2019 značky Alexander McQueen? Úchvatná kampaň a smysl v detailu, to je přesně to, co si na značce Alexander McQueen nejvíce vážíme. Nechte se i vy unést detailem, který letos návrháři ukryli i do šperků.

Síla detailu je sílou ženy

Když se podíváte na reklamní kampaň, která provází novou kolekci Alexander McQueen ready-to-wear jaro/léto 2019, uchvátí nás snad stejný pocit - neuvěřitelná dávka energie a síly. Právě to byl záměr návrhářů. Kolekce je inspirována cestou silné a nezávislé ženy. A to od narození, prvního přátelství, partnerství, svatby až po "babí léto" na sklonku života ženy.

Spoutání živlů

To všechno bylo inspirací pro vytvoření celé kolekce. Její součástí jsou i svatební šaty, které jsou ostře poskládané a díky jedinečnému materiálu mají papírově bílý nádech. Jsou též doplněné o lisované květiny a hedvábí. Jakoby i móda dokázala konečně propojit všechny generace. Návrhy totiž mají nádech originality i vzpomínek. Zajímavá je také spojitost detailů oblečení, šperků a celé kampaně. Žena je v kolekci bohyní, která žije v souladu se všemi živly, ba dokonce jim i vládne. Země, moře, nebe, jaro, léto, podzim, zima a nespoutaná krajina kolem. Přesně tuto definici splňuje jak koncepce kampaně, tak barvy a razance, které se objevují v kolekci.

Více o AlexanderMcQueen 

AlexanderMcQueen.com; Instagram

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram