DIY dárky na Valentýna pro něj

DIY dárky na Valentýna pro něj

Jste kreativní a ráda dáváte dárky, které vyrobíte sama? Pro muže je vždy těžké vymyslet dárek. Připravili jsme si pro vás pár tipů na dárky, které dokážete vyrobit sama!

Slaninová sůl

Sůl je vhodná k posypání míchaných vajec, na chleba nebo na domácí popcorn. Na výrobu nepotřebujete nic jiného než jen slaninu, mořskou sůl, čerstvě mletý pepř. Dejte upéct slaninu do trouby na nejvyšší stupeň na 30 minut. Potřebujete, aby byla tvrdá a tmavá. Když vyndáte slaninu, vysušte ji papírovými ubrousky a potom ji rozdrťte na malé drobečky. Pak ji jen smíchejte se solí a pepřem. Nasypte ji do hezkých sklenic, udělejte štítky a je hotovo! Pro milovníky slaniny to bude skvělý dárek.

Minibar ve skleničce

Pokud má váš partner rád alkohol, tímhle dárkem rozhodně nešlápnete vedle. Do sklenice můžete dát jen jeden oblíbený druh alkoholu nebo přidat víc druhů. Mini lahvičky koupíte jak v kamenných obchodech, tak na internetu. Sklenici, do které budete dávat mini lahve, můžete vyzdobit stuhou, nálepkami nebo ji popsat hezkým vzkazem. Lahvičky nemusíte dávat přímo do sklenice, ale zkuste vyrobit krabici ve tvaru srdce a lahvičky s alkoholem tam naskládejte.

Rozmarýnový olej na vousy

Muži s vousy olej určitě ocení. Vyrobte domácí rozmarýnový zjemňující olej na vousy, který vousy změkčí a podpoří jejich růst. Sušený rozmarýn dejte do jakékoliv hezké nádoby s olejem a před použitím ho nechte uležet nejméně týden. Nejlepší je použít kokosový, olivový nebo arganový olej. Pokud nechcete použít rozmarýn, je možné dát do oleje levanduli nebo borovicovou větvičku.

pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram