Dlouhé šaty, overal i výrazné doplňky - Party Selects kolekce od Kate Hudson

Dlouhé šaty, overal i výrazné doplňky - Party Selects kolekce od Kate Hudson

Značka Lindex před nedávnem představila denní ležérní kolekci Kate Hudson. Byla jednoduchá, přesto efektní. A pro ty z vás, které se chcete s Kate přesunout i na večerní zábavu, přichází Lindex s kolekcí Party Selects.

Najdete v ní vzorované overaly, jednoduché šaty, ale především výraznou bižuterii ve stříbrné i zlaté. I večerní kolekce Kate Hudson se drží jednoduchosti a ležérnosti.

Nápaditým kouskem celé kolekce jsou overaly. Jeden naleznete s černobílým vzorem květů, druhý čistě černý. V této kolekci jsou pravděpodobně nečekaně světlá kimona, která když se zkombinují s jednoduchými šaty a zajímavými doplňky, jednoznačně patří na červený koberec! 

Co se týče basic kousků, večerní kolekce je podobná té každodenní. Skládá se především z hladkých jednobarevných tílek a delších sukní. Šaty jsou zastoupeny hned několika modely. Jedny jsou obyčejné lehké na ramínka, jiné mají propracovanější styl a jsou stažena pod prsy. V rozšířené verzi kolekce najdeme ale také večerní šaty až k zemi a vícevrstvá hedvábná tílka. Stejně jako v celé kolekci, i tady převládá černá, korálově červená a smetanová.

Kolekce obsahuje i tři psaníčka - jedno smetanové, další dvě jsou černá. Jelikož mají kabelky zlaté detaily, skvěle budou ladit i se šperky. Ty jsou buďto ve zlaté nebo stříbrné barvě. Nalezneme tu tenké i mohutné prstýnky, náramky v jednoduchých liniích a nesmíme opominout nádherný výrazný náhrdelník ve zlato -hnědém provedení.

Party Selects je již k dostání. Co z večerní kolekce Lindex editované Kate Hudson zařadíte do svého šatníku vy?