Do letadla pohodlně, ale stylově!

Do letadla pohodlně, ale stylově!

K překonávání velkých vzdáleností letadlem je zapotřebí hlavně pohodlí. Jak vypadat během letu stále dobře, ale cítit se jako doma?

Největší inspiraci můžeme čerpat od známých cestovatelek, které v letadle tráví většinu svého času. Ani jedna z nich nedá dopustit právě na pohodlné kalhoty, stylové soupravy a tenisky, ale ani v případě cestování nezapomínají na styl.

Aylin Köenig

Jedna z nejúspěšnějších německých, potažmo evropských blogerek, která z našeho výběru více jak s pohodlím, experimentuje se stylem. Aylin vypadá skvěle jak v oblacích, tak i v ulicích Hamburku, ve kterém žije.

Camila Coelho

Brazilská beauty blogerka na svých cestách obléká pohodlné kalhoty s vysokým pasem, doplněné o módní mikiny. Nezapomíná na kvalitní zavazadla, která jsou ozdobou celého outfitu. 

Chiara Ferragni

Velká cestovatelka! Blogerka žijící v Americe původem z Itálie, kterou zná celý svět. V letadle tráví díky své práci spoustu času. Na dlouhé cesty tak často obléká pohodlné tepláky, doplněné o mikinu vlastní značky. Ikonické kabelky jsou nezbytnou součástí celého looku.

Aimee Song

Další úspěšná blogerka, která je díky své práci v letadle jako doma. Aimee není výjimkou a při dlouhých letech vsází také na pohodlné outfity. Džíny, basic triko a dlouhý cardigan nebo stylový křivák. A zase to personalizované zavazadlo. To nesmí chybět!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram