Do postele stylově! S námi si vyberete

Do postele stylově! S námi si vyberete

Pojďte si vybrat s námi! Přijdou si na své romantické duše, zmrzlíci, ale také vyznavači pohodlí.

Pyžamo. Leckdy opomíjíme, jak moc důležitou funkci má. Nejen, že je naším kamarádem v době nachlazení, při chladných večerech, ale vytváří příjemnou atmosféru s vaší drahou polovičkou nebo při víkendovém povalování. Nezapomínejte, každý by měl mít alespoň jedno reprezentativní pyžamo, protože nikdy nevíte, kdo u vás přespí.

Pro zmrzlíky

Jste neustále zimomřivé, máte rády upnuté legínky a zábavné motivy? Tato hřejivá pyžámka budou pro vás tou správnou volbou!

Sexy krajka

Každá žena je ve své duši romantičkou. A právě krajka je toho důkazem. Vyvolává v ženách krásu, smyslnost, noblesu a eleganci.

Tip: Dámy, pokud jste méně sebevědomé, vsaďte právě na krajku a uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe! A co teprve, až vás uvidí váš partner.

Pánský styl

Pod pojmem pyžamo se mnohým dere na paměť staromódní dědečkovo flanelové pyžamo. A právě styl „dědovo pyžamo“ se nyní pojí s módním hitem. Nechte se inspirovat pánským stylem, kostičkami, košilovým střihem a volnými kalhotami... pohodlí zaručeno!

Noční košilka

Noční košilka, dříve označována jako negližé. Druh společenského oblečení, ve kterém dámy přijímaly své hosty. Tak přivítejte mužskou návštěvu s noblesou.

Zdroj: lindex.com, reserved.cz, etam.cz, boux-avenue a tezenis.com  

                                                                                                                                                                                                                                          

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram