Do Pre-fall kolekce Dsquared2 se naboural technický pokrok

Do Pre-fall kolekce Dsquared2 se naboural technický pokrok

Technika není to jediné, co se v kolekci zablýsklo. Jindy velmi odvážná a v módě alternativní značka najednou zmírnila. Představila minimalistické kabáty, jednoduché kozačky a dámské smokingy. 

A pokud jsme v nadpisu nastínili technický pokrok, pak si buďte jisti, že to myslíme doslova. Technické vybavení, které bylo naaranžováno v pozadí, nebylo tím jediným. Prvky tvrdého mužského stylu byly více než jen patrné i v průběhu celé kolekce a místy navíc namixované s populárním military stylem. Pre-fall kolekce dostala mnohem působivější nádech, než kdyby ji návrháři nechali ve tradičním duchu značky. Co bylo stejné jako obvykle, byly džíny. Bez těch si ostatně Dsquared2 neumíme představit a v kompozici se zbytkem modelu zde zastaly roli střízlivého kousku, který je blízký každé ženě. 

Ponořené do černé s kontrastem v bílé barvě se Pre-fall 2016 prezentoval jako téměř minimalistická kolekce a co si budeme povídat... U Dsquared2 bychom si nikdy nepomysleli, že dojde k jednoduchosti v černé s bílou. Ale stalo se, překvapilo nás to a jo... vážně se nám to líbí! Dámské smokingy se zkrácenými nohavicemi a podpatky, kožené minišaty, zlaté kování i široké límce nás uchvátily. No kdybychom do toho mohli mluvit, pak bychom Deanu a Danovi vzkázali, že přesně tak to chceme i příště!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram