Do prvního Rock&Pop for Fashion zbývá 10 dní. Co je nového?

Do prvního Rock&Pop for Fashion zbývá 10 dní. Co je nového?

Přinášíme vám novinky k připravované módně-hudební show Rock&Pop for Fashion: lokace, web, prodej vstupenek, partneři, účinkující zpěváci a profil Diesel Black Gold

Den konání prvního ročníku Rock&Pop for Fashion (RPF), velkolepé módně-hudební akce originálního formátu, se rychle blíží. Pořadatelé začátkem tohoto týdne oznámili poslední novinky.

Byla vybrána nová lokace – přehlídky a hudební vystoupení se budou nakonec odehrávat ve filmových ateliérech Barrandov Studio.

„Naším cílem je uspořádat akci světového formátu na nejvyšší úrovni. Špičkové podmínky pro účinkující a maximální komfort diváků jsou pro nás klíčové. Proslulé filmové ateliéry Barrandov Studio se zdají být pro Rock&Pop for Fashion perfektní volbou. Věřím, že návštěvníci budou z místa konání stejně nadšeni, jako my“, uvedl Mario Sečkár, kreativní ředitel projektu z pořádající produkční agentury Dream House Production.

Byl spuštěn oficiální web rockpopfashion.cz - návštěvníci zde najdou veškeré informace o akci, profily účinkujících zpěváků a informace o návrhářích včetně ukázek jejich tvorby.

Tento týden byl zároveň zahájen prodej vstupenek – od pondělí 3. 3. 2014 jsou k zakoupení na portálu TicketOnza 1090 Kč.

Byla oznámena jména všech čtyř hudebních interpretů, kteří zastoupí žánry rock&pop. Rocku se pěvecky ujmou Bára Basiková a Václav Noid Bárta, pop zastoupí Dara Rolins a Tina.

Oficiálním hotel partnerem se stal pražsky Buddha‐bar hotel. Hlavními partnery jsou CzechTourism, Pražská správa nemovitostí, Air France, Lasvit, Euronova Group,Newstar, Buddha‐bar Prague, Moët & Chandon a Belvedere Vodka. Dalšími partnery jsou K.U.BAR.LOUNGE, Barrandov Studio a Frisco.

Mediálními partnery akce se stali společnost JCDecaux, český časopis InStyle, slovenské časopisy High & Style a Beauty&Woman a pražské rádio City.

Záštitu nad módním návrhářem Nuno Gama převzal velvyslanec Portugalské republiky v Praze, Jeho excelence José Júlio Pereira Gomes, který rovněž přijal pozvání jako čestný host. Nad módní návrhářkou Janou Gavalcovou převzal záštitu velvyslanec Slovenské republiky v Praze, Jeho excelence Peter Weiss, který také přijal pozvání jako čestný host.

Představujeme Vám posledního zástupce sekce fashion, prémiový brand Diesel Black Gold, jehož přehlídka celý večer uzavře.

DIESEL BLACK GOLD (vznik v Milánu, Itálie)
Prémiová značka pod hlavičkou Dieselu vznikla v roce 2007. Kousky Diesel Black Gold (dále DBG) představují módu pro náročnou mezinárodní klientelu ve stylu edgy rock chic.
Pánská kolekce jaro/léto 2014, která bude představena na Rock&Pop for Fashion, sklidila v lednu ovace na italském veletrhu pánské módy Pitti Uomo ve Florencii. Značka se pravidelně prezentuje na největších módních událostech, jako jsou fashion weeks v New Yorku, Paříži nebo Miláně. Za vznikem pánské kolekce letos poprvé stojí norský návrhář se základnou v New Yorku, Andreas Melbostad.

Diváci se mohou těšit na ikonické bombery a parky v drsném květinovém provedení, stejně jako na obleky silně inspirované vojenským stylem a pracovními oděvy. Velké pozornosti se dostává i denimu. Klíčovými barvami kolekce jsou černá a bílá, doplňují je námořnická modř, temná indigová a ledová šeď.

UKÁZKA Z KOLEKCE JARO/LÉTO 2014 DIESEL BLACK GOLD:

 

Zdroj: rockpopfashion.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram