Docela odhalená krása - Je tohle už přes čáru?

Docela odhalená krása - Je tohle už přes čáru?

Emily Ratajkowski se ukazuje v celé své kráse na doposud nezveřejněných fotografiích.

Jako šíp vystřelený z nevyzpytatelného amorova luku den co den cílí na srdce mužů z celého světa, kteří pro ni velmi snadno ztrácí své hlavy.

Nemyslete si ale, že Emily Ratajkowski dokáže pobláznit jen muže, jde jí to totiž celkem hravě i s něžným pohlavím, pro které je americká modelka a herečka velkým vzorem, zvláště pak, co se jejího velmi vybraného módního vkusu týče.

Zatímco ale ženy inspiruje spíše svými denními činnostmi, outfity či v daný den zvoleným líčením poctivě sdílenými přes Twitter a Instagram, kde tato 25letá kráska sbírá od stovek milionů svých followers statisíce like's (lajků), mužskou část populace dráždí vyzývavými snímky odhalujícími její dokonalé křivky, které v hodnocení sledujících vítězí na plné čáře.

  

Zatímco ženy volí raději toto....,

                                               muži nejčastěji propadají tomuto!

  

A protože slovo stud do Emilynina slovníku rozhodně nepatří, rozhodla se jít s kůží na trh a celému světu se ukázala zcela nahá na řadě polaroidů, které byly pořízeny již v roce 2012 fotografem Jonathanem Lederem, jež v uplynulém roce společně s vydavatelstvím Imperial publikoval v omezeném množství, na které letos naváží novou obrázkovou knihou.

Ta přitom bude obsahovat neuvěřitelné množství (více než 70) doposud nezveřejněných fotografií nadpřirozeně krásné modelky, pro kterou jsou výzvy jako Fish Bra či Hand Bra jen slabým odvárkem.

 

 

 

 

Má tato kniha na to stát se bestsellerem? Hmm, troufáme si říct, že ANO.

 

Zdroj: Emily Ratajkowski Facebook
Foto: Jonathan Leder

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram