Dolaďte váš letní outfit stylovou kabelkou

Dolaďte váš letní outfit stylovou kabelkou

Módní trendy velí kabelky do ruky! Tento módní trend apeluje na ženy, aby se přestávaly schovávat za objemnými kabelami a sáhly po něčem menším.

Baťa vám přináší kabelky s jedinečným designem. Imitace hadí kůže, žirafí i leopardí vzory ve skvělé kombinaci hladké kůže a kůže připomínající skutečnou srst divoké šelmy.

Letošní červenec vedou u Bati světlé i tmavé odstíny přírodních barev, prozářené žhavou červenou a královsky modrou.

Přeneste se na safari s kabelkami z kolekce TRIBAL, objevte kouzlo jedinečného spojení kožených prvků a metalických detailů. Váš outfit skvěle doplní i jako soliterní kus. Ale ve spojení s botami ze stejnojmenné kolekce bude váš look perfektní.

Nadchla vás letos například imitace hadí kůže? Kabelky s imitací hadí kůže jsou trendem, ať už celé připomínají tento exotický materiál, nebo jen z části, vždy zaujmou na první pohled.

Můžete ji mít v hnědé, černé, i zářivě modré. Pasují k nim opět stylové sandálky ve stejných barvách doladěné propracovanými detaily.

Říká se, že kabelka a boty by měly ladit za každou cenu. A právě Baťa ví jak na to. Zde najdete vždy ty pravé boty a k nim i tu pravou kabelku.

Zdroj: Baťa

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram