Dolce & Gabbana oděné do brokátu s Monicou Beluci, Carlou Bruni a Isabellou Rosellini

Dolce & Gabbana oděné do brokátu s Monicou Beluci, Carlou Bruni a Isabellou Rosellini

Dolce a Gabbana tak, jak ji neznáte - oslava ženskosti a luxusu v každém věku.

Napříč generacemi

Přehlídky, kde jsou modelky najímány napříč všemi generacemi – to je možná nový trend módního návrhářského světa. Značka s tak dlouhou historií, jako je Dolce Gabbana, si to může dovolit. Možná pro vás bude překvapením, že samy zákaznice touží po tom, vidět na plakátech a přehlídkách své budoucí já raději než mladé modelky, které jim již nic neříkají.

Starší a elegantnější

Trendu napomáhá i fakt, že se dle demografických křivek v závislosti na sociálních médiích dostává ke slovu starší generace, která však již umí a je etablována na sociálních sítích, jako je Facebook či Instagram. Tyto ženy mají už stabilní základnu fanoušků a followerů a ti je neopouštějí ani v podzimu života.

Oslava ženskosti

Nápad, dát dohromady generace slavných žen modelingu v barvách a pod značkou Dolce Gabbana, je famózní. Na přehlídkovém mole se objevilo celkem 170 žen každého věku, pleti i velikosti. Zářící hvězdou mezi nimi se stala slavná italská herečka Monica Belluci, hvězda devadesátek Eva Herzigová, modelka Carla Bruni nebo například krásky italské módy Ashley Graham či Emily Ratajkowski.

Sestřenice princezny Diany

Na molu se dokonce objevila i modrá krev Lady Kitty Spencer, modelka a sestřenice zesnulé princezny Diany. Hlavními taháky modelingového generačního tria, které se na přehlídce představilo, byla Isabella Rosselini, její syn model Robert Rosselini, jeho dcera Elettra Wiedemann se svým partnerem Calebem Lanem, z jehož náručí mával jejich syn Ronin.

Středobodem celé přehlídky byl především luxus a ženskost v jednom. Nejvíce markantním spojením bylo nejspíše zvířecí vzorování, které hned v prvním modelu prezentovala Cardi B. Kromě zvířecích prvků a bohatě prošívaného brokátu se v přehlídce objevilo také květování v retro barvách. Že by první vlaštovka módních trendů 2019?

nypost.com; telegraph.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram