Dolce & Gabbana s kampaní The One pro muže i ženy

Dolce & Gabbana s kampaní The One pro muže i ženy

Pro ženy Emilia Clarke, pro muže Kit Harington zastupují v kampani „The One“ hlavní tváře nové vůně značky Dolce & Gabbana.

Kit Harington jako velvyslanec mužského parfému „The One“ odráží hravé kouzlo, sebevědomí a vrozené přání mužské populace. Vizuál nové kampaně tak zachycuje podstatu setkání pravdy s objektivitou.

„The One“ pro muže je elegantní a smyslný parfém, který zaujme svou jedinečností, klasickou nadčasovostí a moderním designem. Představte si orientální kořeněný parfém, který se vyvíjí z harmonie tabákových tónů a rafinovaných koření. Masivní skleněná láhev má čisté geometrické linie zdobené stříbrným krkem a obdélníkovým uzávěrem v barvách hnědého kovu.

Nová toaletní voda pro ženy The One je rovněž okouzlující a smyslná, zároveň ženská a svěží. Vůně má za úkol odrazit nádech madonské lilie. V kampani je Emilia Clarke zachycena jako ohromující kráska v obklopení šťastné rodiny milující lahodnou italskou kuchyni. Právě Emilia je „The One“. Květinová vůně zvyšuje ženskou smyslnost.

 

dolcegabbana.com

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram