Domácí pohodlíčko aneb dupačky pro dospělé - ideál letošního vánočního dárku

Domácí pohodlíčko aneb dupačky pro dospělé - ideál letošního vánočního dárku

Blíží se Vánoce a s ním i hon na vánoční dárky. Letos je všechno trochu jiné. Většina z nás musela letošní rok strávit převážně v našich domovech. Pohodlí je a bude pro nás velmi důležité a my vám poradíme, jak jej můžete darovat pod stromeček svým blízkým i sami sobě.

zdroj: pinterest.com

Pohodlí je nejdůležitější

Rok 2020 se navždy zapíše do historie jako rok plný nejistot. V nejisté době jsme se museli uchýlit k novému řádu, většinou uzavřeni v našich domovech. Nemohli jsme se stýkat se svými blízkými a celkově jsme si museli zvyknout na nový řád. Velmi důležité je, aby naše psychická a fyzická odolnost vydržela. Pohodlí je proto základ. A tak se ke slovu dostaly"dupačky" pro dospělé. Jedná se o plyšové overaly, které vám zajistí maximální pohodlí, teplo i radost z nápaditých designů.

zdroj: Pinterest.com

Roztomilé pyžamo i halloweenský kostým

A právě k tomu se upnul letošní trend vánočních dárků. Co pohodlnějšího můžete nadělit k Vánocům než měkoučké "dupačky" pro dospělé, které už nikdy nebudete chtít sundat. Hodí se na spaní i oblíbený "pyžámkový den". A ruku na srdce, v režimu home-office si jistě každý z nás letos nějaký ten "pyžámkový den" zažil.  Některé obleky mohou dokonce posloužit jako veselý kostým, a tak si již nebudete muset lámat hlavu se svým outfitem na příští Halloween. 

zdroj: pinterest.com

Ulehčí rozhodování a pobaví okolí

"Dupačky" vám dokonce poslouží i k udržení psychické pohody. Nebudete se muset zatěžovat rozhodnutími, co si dnes vzít na sebe, a budete vypadat skvěle. A pokud tomuto trendu naprosto podlehnete, jistě můžete brzy uspořádat originální "dupačkovou" párty, až to umožní epidemiologická situace. Jestli se zamýšlíte, jaké "dupačky" pro dospělé pořídit sobě nebo někomu v okolí, rozhodně byste měli dát pozor na správný materiál. Látka by měla být příjemně hřejivá, ale zároveň i prodyšná. Na trhu lze dostat jak šílené barvy, tak jednobarevné kombinace, i zmiňované rozkošné kostýmy. Rozhodovat se můžete i mezi variantami se zipem a se zapínáním. A pod vánočním stromečkem jistě potěší "dupačky" s vánočním motivem.

zdroj: cosmopolitain.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram