Domácnost podle podzimních trendů - doplňky F&F

Domácnost podle podzimních trendů - doplňky F&F

Trendy bytových doplňků se mění stejně rychle jako ty módní. Pojďte se podívat, jakou zajímavou kolekci pro vás na podzim připravilo F&F.  

Celá kolekce bytových doplňků je rozdělena na tři podkolekce inspirované rozdílnými náměty.
První podkolekce Midasův dotek je v tlumených tónech - jako je hnědá v kombinaci se zlatou nebo černá s leopardím motivem. Všechny barvy i materiály se k sobě vzájemně skvěle hodí. Najdete tu skleněné svícny ale i plyšovou deku a podzimní dekorace v podobě sušených plodů. 

    

Kolekce Vědecké kouzlo je plná přírody - jejích barev, potisků a materiálů! Tato kolekce nadchne všechny příznivce a příznivkyně chalupářského a tak trochu retro stylu. Kostkovaná deka s plyšovou podšívkou, svíčka připomínající malý pařez a fotorámečky s potiskem listů. Jednoduše podzim jak má být!  

    

Třetí podkolekce Inspirace z Orientu zase potěší milovníky barev a moderního stylu. Hlavními barvami jsou fialová a zářivá růžová. I tady jsou k dostání stylové svíčky, hřejivé deky na chladné podzimní večery u televize, fotorámečky zdobené broušenými kameny a samozřejmě roztomilé polštářky. 

    

Jaký styl je ten váš?

Zdroj: ffmoda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram