Donatella Versace v plném proudu svého knižního turné

Donatella Versace v plném proudu svého knižního turné

Knižní turné s názvem „Versace“ zahájila Donatella s plným očekáváním i nervozitou…

První zastávka knižního turné proběhla v neděli večer tzv. knižní besedou v londýnském muzeu Victoria & Albert. „Během tohoto focení jsem byla úplně zkamenělá,“ řekla Donatella o focení s Richardem Avedonem, který vytvořil pár snímků k její knize. „Jsem velmi plachý člověk, proto to na fotkách vypadá, že to je skoro někdo jiný. Nechtěla jsem ukázat své skutečné já,“ prozradila designérka v rozhovoru s novinářem Timem Blanskem.

Aby mohla Donatella oživit obraz svého zesnulého bratra Gianniho Versace, musela jít ale plachost stranou. Sociální média využívá k odhalení střípků ze svého života, i když s Instagramem a dalšími není úplně sžitá. „Miluji dnešní rychlost, ale je spousta věcí, které by neměly být, například Instagram. Měli bychom o sobě psát o něco méně,“ připustila.

V průběhu samotného knižního turné vzpomínala Donatella na spoustu lidí, kteří ovlivnili jí i jejího bratra. Například na Courtney Love, Madonnu či Lady Gaga. Také zavzpomínala na devadesátá léta, kdy se objevila v reklamní kampani po boku Naomi Campbell a Kate Moss. „Žena je v dnešní době mnohem silnější v obleku než v šatech. Stále chci dělat haute couture módu, ale ne bezpodmínečně. Myslím, že ještě bude exkluzivní, až svou práci ukážu na malé skupině lidí. Cítím se mnohem pohodlnější v dělání ready-to-wear kolekcí.“

Poslední akce v rámci knižního turné Versace proběhne 15. prosince v milánském Piccolo Teatro.

wwd.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram