Donna Karan DKNY Summer 2017

Donna Karan DKNY Summer 2017

Nová limitovaná edice inspirovaná kouzlem a leskem velkoměsta.

Ani v letošním roce před ní neuniknete. Nová sebevědomější ikona značky DKNY je tu. Ano i v roce 2017, Donna Karan prohlubuje tradici každoroční emise limitovaných edic vůní pro ženy i muže inspirovaných jedinečným kouzlem a leskem velkoměsta.

Celkem logicky tedy nemohou chybět ani ikonické flakony evokujících mrakodrapy nikdy neusínajícího města New York.

DKNY Women Summer a DKNY Men Summer 2017 nabízí inovované citrusové osvěžení jako stvořené pro horké letní dny trávené v městské džungli.

Růžový mrakodrap DKNY Women Summer se otevírá zcela novou ženskou kombinací italského bergamotu, růžového pomela a bílého zázvoru, jehož palčivost skvěle vyrovnává květinový závan okvětních lístků liči, jasmínu a bílého čaje, který pozvolna přechází k základním tónům pižma, kořene kosatce a santalového dřeva.

Modrý mrakodrap láká návštěvníky do svých útrob mixem bergamotu a šťavnatých pomerančů kořeněných zelenou bazalkou a kardamomem. Aby v sobě DKNY Men Summer nezapřel mužnost, následuje exploze tónů skořice, jalovčinek a afrického muškátu, na které zakrátko naváže dřevitý základ tvořený cedrovým a santalovým dřevem, pižmem či mechem.   

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram