Dostupný luxus pro nadměrné velikosti v kolekci od Sereny Williams

Dostupný luxus pro nadměrné velikosti v kolekci od Sereny Williams

Poslední trendy, kvalitní materiály a komfort nabízí až do velikostí 3XL tenisová legenda a maminka Serena Williams. Dnes je i úspěšnou návrhářkou!

Tenistka, matka a návrhářka

Šampiónka ve sportu a poslední dobou i v módě. To je Serena Williams. V Americe se těší velkému úspěchu a popularitě díky své nové kolekci s názvem Great. Ve volném překladu se jedná o slovo velký, ale i báječný. Tím si Serena pohrává hned se dvěma termíny najednou. Jelikož navrhuje kolekce pro ženy nadměrných velikostí, tak tyto přívlastky jsou v kontextu. Kolekce na jejích webových stránkách Serenawilliams.com je sportovní, ale i elegantní.

Celodenní pohodlí

Nejdůležitějším posláním nové řady oblečení je podle návrhářky to, že je vhodná pro ženy od rána do večera. Lehce je přenese z práce do baru či na rande, a to vše v pohodlí. Každý kousek stojí méně než 200 dolarů. Serena chce nabídnout kvalitu za přiměřenou cenu. Sama si kupuje oblečení velmi drahé, ale je si vědoma, že mnoho žen či mužů si to nemůže dovolit. Myslela i na moderní doplňky a spodní prádlo.

Unisexový design

Tenisová špička není jedinou celebritou myslící na korpulentní ženy. Po Rihanně je další známou osobností, která vycítila díru na trhu. Vedlejšímu byznysu se vede. Obě propůjčily své jméno, tvář a dobrý nápad dovedly do úspěšného konce. Ženy si jejich kolekce kupují. Serena navíc vytvořila některé kousky unisexovými. Jako maminka dnes upřednostňuje volnější oblečení, ale stále miluje být za přitažlivou femme fatale na společenských akcích. Design šatů v nové kolekci je inspirovaný právě styly, které tenistka sama nosí. 

Zdroj: vogue.com, serenawilliams.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram