Dovolená plná vášně

Dovolená plná vášně

Letní dovolená není jen o slunění, vodních radovánkách a o posledních plavkových trendech…

Letní dovolená pro většinu z nás skýtá příležitost pro dokonalý odpočinek, na který spoříme a těšíme se na něj po celý rok. „Kýčovité“ rozbřesky a závan pravidelných bríz z hladiny šumějícího moře vytváří dokonalou kulisu pro notnou dávku romantiky, kterou si chceme se svým protějškem dosyta vychutnat.

Vyvstává tak příhodná příležitost k získávání nových zkušeností v milostném životě obou partnerů, kteří si jej mohou okořenit i za pomoci nejrůznějších pomůcek. Asi jen málokdo z nás si ale dokáže představit dovolenou, na kterou si do svého prázdninového kufru přibalí hned několik druhů vibrátorů a jiných erotických hraček, nad nimiž při pohledu na letištní rentgen zrudne tvář nejednoho, jinak zcela vážného celníka.  

Dovolenkový sex ale nemusí být vůbec fádní, tak proč se nad tento okamžik nepovznést a neužít si romantickou dovolenou se vším všudy?

Ba naopak, člověk by se měl, byť jen na chvíli, pořádně a bez předsudků odvázat. A proč ne třeba právě s pomocí sexuálních hraček a jiných pomůcek, které mohou vnést do milostného života partnerů nové zkušenosti a vzrušující zážitky, které jejich intimní život dostatečně okoření a to nejen během dovolené.

A co že to vlastně promění vaše erotické hrátky ve smyslný uragán? Čtěte dál...

SATISFYER PRO 2 NEJÚŽASNĚJŠÍ INTIMNÍ MASÁŽNÍ STROJEK PRO ŽENY

Satisfyer Pro 2 je revoluční, sexy high-tech vychytávka, která vás posune na další úroveň potěšení. Satisfyer Pro 2 stimuluje klitoris bez jakéhokoliv kontaktu, díky vlastní inovativní technologii. Jemně jej celý nasaje, obejme a tlakovými pulzy jej namasíruje dříve nepředstavitelným způsobem. Jedenáct stupňů intenzity se postará o různé tipy stimulace od laskavé až po tu opravdu intenzivní. To činí Satisfyer Pro 2 jedinečným, všestranným a nepostradatelným pomocníkem, který vaše erotické hrátky promění ve smyslný uragán.

VÍCENÁSOBNÝ ORGASMUS? ŽÁDNÝ PROBLÉM!

Bezdotyková stimulace klitorisu zabraňuje znecitlivění tohoto nejsmyslnějšího ženského místečka. Ve srovnání s klasickými vibračními pomůckami tudíž můžete Satisfyer Pro 2 okamžitě použít a prožít další a další orgasmus.

JEŠTĚ VÍCE ZÁBAVY POD VODOU!

Satisfyer Pro 2 je vodotěsný, takže s ním zažijete ještě intenzivnější zábavu ve sprše, ve vaně či ve vířivce. To musíte zažít: stimulace podtlakovými vlnami se pod vodou ještě mnohonásobně zintenzivní!

MATERIÁL A DESIGN

Satisfyer Pro 2 přichází v luxusní zlato-růžové barvě. Masážní hlava je vyrobena z  velmi jemného a na dotyk příjemného lékařského silikonu. Masážní hlava je snímatelná pro dokonalé čištění. Satisfyer Pro 2 je 100 % hygienický, protože žádná voda, lubrikant, nebo jiná tekutina nemůže být nikdy vtažena do dutin přístroje. Jeho motor je navíc mnohem tišší, než tomu bývá u konkurenčních výrobků. Satisfyer Pro 2 je vybaven vestavěnou dobíjecí baterií, a proto je šetrný k životnímu prostředí. USB magnetický nabíjecí kabel je součástí balení.

Zkuste použít Satisfyer Pro 2 i při milostném spojení. Váš orgasmus bude ještě intenzivnější, což si zaručeně užijete nejen vy, ale i váš partner.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram