Drew Barrymore představila svou kolekci nábytku

Drew Barrymore představila svou kolekci nábytku

Jste fanouškem herečky Drew Barrymore? Pak se vám určitě zalíbí i její nová kolekce nábytku a bytových doplňků. Všechny kousky navíc s rozumnou cenovkou...

Drew Barrymore patří ve skutečném životě mezi dobrodruhy, kteří mají smysl pro vášeň. To vše také odrazila v této nové kolekci, která obsahuje eklektickou řadu nábytku, textilu, keramiky a dalších doplňků.

Květinový domov, který na nás vykukuje z úvodní fotky článku, najdete se všemi drobnostmi k dispozici na webech společností Walmart.com, Hayneedle.com ale i na Jet.com. Výhodou je, že si můžete všech více než 200 položek, které herečka navrhla, pořídit za dostupné ceny. Například keramická váza stojí v přepočtu pouze 410 Kč, zatímco sametová pohovka vyjde na něco málo přes dvacet tisíc.

Drew Barrymore má svou kosmetickou řadu Flower Beauty. Tu nyní rozšířila o kolekci nábytku a doplňků s názvem Flower Home. Herečka samotná miluje design, který splňuje základní požadavky na estetiku a boho styl. V jednom rozhovoru proces údržby a výzdoby svého domu nazvala prací z lásky, takže jsme již tehdy mohli tušit, že se něco podobného chystá.

„Vždy mě bavilo tvořit prostory zalité radostí. Místa, kde se spojují tím nejkrásnějším způsobem různé vzory, tvary, styly, barvy a textury,“ říká Barrymore. „Moje nová kolekce nábytku a bytových doplňků je inspirována touto vášní a doufám, že to každého motivuje k tomu, aby si doma vytvořili něco podobného."


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram