Druhý ročník Prague Design Week

Druhý ročník Prague Design Week

Druhý ročník Prague Design Week promění jarní Prahu v metropoli designu, plnou nejen zajímavé tvorby.

Již druhý ročník Prague Design Week, který se rozhoří už 11. května představí veřejnosti na 70 vystavovatelů, kteří nás do detailu seznámí s množstvím designových odvětví.

Krom zmiňovaných designérů letošní velkolepá akce přinese i přednášky o procesu tvorby, Design Kino nebo workshopy s návrháři. Široká veřejnost tak bude moci obdivovat výsledky práce designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ale i ateliérů škol nebo firem.

Prague Design Week návštěvníkům exkluzivně nabídne expozice, které se zde představí v tuzemské či pražské premiéře – například výstavu „Bylo nebylo“ od pěti módních designérů či světelnou interaktivní instalaci #SRDCE. Prezentovat se zde budou také projekty Ještěd 73 a BAZAAR CHARITY nebo rarity jako optimistické rakve z dílny HogoFogoDesign.

Jediný český jarní designový svátek, který se uskuteční v Kafkově domě u Staroměstského náměstí, potrvá do 17. května, za jehož návštěvu zaplatíme celotýdenní vstupné 100 Kč nebo zlevněné vstupné 50 Kč.

Takže pamatujte, Kafkův dům u Staroměstského náměstí od 11. do 17. května. Expozice bude otevřena vždy od 12 do 21 hodin.

 

Zdroj: PragueDesignWeek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram