Duben přinesl zimu a s ní zpátky zimní bundy do šatníku

Duben přinesl zimu a s ní zpátky zimní bundy do šatníku

V dubnovém redakčním článku jsme se shodli, že ta pořekadla vážně mají něco do sebe. Protože v dubnu by opravdu bylo nejlépe za hřejivými kamny.

Péťa (šéfredaktorka)

"Duben ještě tam budem... haha a já si naivně myslela, že už mrazy nepřijdou, protože tahat ze skříně zimní bundy jsme fakt v plánu neměla.  Už jsme všichni pokukovali po jarních/letních věcech a najednou mrazy. Možná jste na FB zaznamenali můj nový přírůstek do rodiny, nebo taky ne - naše nové ovečky. Ta vlna, co mají místo kabátu, je opravdu super. Fakt jim zima není a spokojeně si dlabou a žvýkají travičku. Ono sehnat zimní bundu, která obsahuje aspoň 80 % vlny je velký problém. Možná pouvažuji nad opracování vlny, nebo budu na podzim více shánět a pořídím si teploučkou vlněnou bundičku... Ale dost už o zimě. Dáme trochu toho pozitiva, néé? To už ale nechám na vaší fantazii, jak to kdo umí... Třeba já si půjdu koupit nějakou květinu, která mi na pracovním stole udělá radost."

Domča

"No jo... duben. Přesně jako podle pořekadla "ještě za kamny budem". Ačkoli jsem už vytáhla jarní oblečení, musela jsem ho zase uklidit. Aprílove počasí si totiž s námi pěkně zahrává a zimní bundu nosím občas ještě dnes. Člověk totiž nikdy neví, co ho během dne čeká. Déšť, sníh nebo sluníčko? To je dobrá otázka, kterou si pokládám každé ráno. Náladu si tím ale zkazit nenechám a parádní outfity schovávám pod kabát. Ne nadarmo jsme vám psali článek o tom, jak vrstvit oblečení! Máme s tím totiž vlastní zkušenosti... Doufejme, že se konečně oteplí a budeme je vystavovat na obdiv! Jo a užijte si pálení čarodějnic!"

Janča

"Můj svět se začíná pomalu zmenšovat, tedy ne co se prostoru týče, ale co do módních velikostí. Zanedlouho doma budeme mít o jednoho malého človíčka víc, a tak jsem se zaměřila pořádně i na módní svět novorozeňat. Jsem mile překvapená, jaké jsou možnosti a jako dostatečný fanatik do organického oblečení mám radost, kolik toho lze sehnat! (A ještě jak parádně vymóděné.) Jako budoucí hrdá máma chci pro našeho človíčka jen to nejlepší a tak i dětská kosmetika, plínky a vše ostatní musí splňovat přísná kritéria atestací, přírodních zákonů i NON TOXIC formy. Není to snadné, ale nikoliv nemožné. A i když se můj duben "zmenšil" zejména do dvou činností - práce a shánění stylové módy pro nejmenší, opravdu jsem si ho užila. A květen? To už přiletí čáp :-)"

Verča

"Duben jako období módních událostí, návratu zimy a dobrého jídla. Vlastně tak tradičně. Zima se totiž dala očekávat a dobré jídlo je pro mě priorita celoročně. V dubnu jsem se zbláznila do caesar salátu a to v té pravé kompletní podobě s ančovičkami, parmazánem, masem i vejcem, ale i v té jednodušší domácí bez masa, vajíčka a ančoviček. Začala jsem si ho totiž dělat i doma a je to nejlepší svačina, oběd i večeře! A podstatně levnější než z restaurací. Hned na začátku jsme s Módou byli v Českém Krumlově na MODA Fashion Days a za pár dní mě ještě čeká přehlídky talentované Terezy Sabáčkové. Jojo, duben mě baví!"

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram