Dubnové MUST HAVES vítají teplé počasí

Dubnové MUST HAVES vítají teplé počasí

Ty dny, kdy se procházíte po kočičích hlavách jen v balerínkách, kupujete si noviny v trafice a zmrzlinu ve stánku. Ty dny, kdy vám nevadí vítr cuchající vaše vlasy a litujete, že jste si zapomněla doma sluneční brýle...

Jo, tak přesně tyhle dny přišly. A v dohlednu není snad nikdo, kdo by je nevítal. I přesto že nejsme rozladění po dlouhé a tuhé zimě, jaro je zas a znova příslibem pozitivní nálady, příjemných zážitků, hezkého oblečení a tak nějak celkově... lepších zítřků. My bojujeme za to ho přivítat v plné parádě s odložením zimních kozaček, péřových bund i svetrů. Hlavním dubnovým MUST HAVE jsou maxišaty. Pokud si říkáte, že je na ně příliš brzy, jen se vám to zdá. Společně s koženkovým křivákem budou skvělou dvojkou v chladnějším ránu i během teplého odpoledne. 

 

Během jara se pokuste navrátit do skříní více barev a potlačit černou. Doporučujeme odložit třeba černou kabelku (která si po zimě jistě ráda odpočine) a prohodit ji za nějakou světlejší, živější. Tahle od Kris-Ana není nijak extravagantní, ale bohémské maxišaty perfektně doplní. A až se půjdete procházet po těch kočičích hlavách (nebo se jim prostě nevyhnete na odpoledním maratonu nákupů - pošty - vyzvedávání dětí a cesty domů), věřte, že mnohem radši se vám po nich půjde v nových balerínkách do špičky. Nejen že jsou vysoce trendy, ale značka Tamaris také slibuje náležitou kvalitu. A už jen výrazný lesk na rty a možná raději i ty sluneční brýle.

Jaro, pojď dál. 

Jsi vítáno!

zoot.cz ; lindex.com ; hm.com ; ftd.com ; orsay.cz ; clinique.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram