Duhové conversky v prodeji!

Duhové conversky v prodeji!

Gay Pride se dá oslavit ve velkém stylu. Converse přichází na trh s duhovými botaskami, které tematicky i barevně perfektně padnou k měsíci červen.

Měsíc červen je spojován s Gay Pride a značka Converse to moc dobře ví. Na podporu Gay Pride a všech LGBT akcí tak vytvořila a v květnu uvedla na trh duhové tenisky, jež si můžete pořídit v několika variantách a oslavit svou sexuální orientaci, ať už je stylově jakákoli. Kolekce se jmenuje Pride Collection a její součástí jsou kromě botasek i trička s nápisem Proud to be nebo Thanks for coming out.

ZJISTIT CENU

Converse do kolekce zařadila všechny své slavné tvary bot - od vysokých conversek až po ty, které vám skončí těsně pod kotníkem. Barevně se pak kolekce pohybuje, jak jinak, v odstínech duhy na několik způsobů. Jeden pár conversek vypadá jako bílé nebo černé plátno pokapané červenými, žlutými a zelenými kapičkami, jiný pár je barvami doslova prošitý, další pak dodržuje duhové pruhy. V kolekci narazíte i na boty, které připomínají malířské plátno s duhovými tahy štětce.

VÍCE BAREV

Converse kecky z této nové řady seženete na oficiálních stránkách Converse. Jejich cena se příliš neliší od ceny klasických conversek a pohybuje se v závislosti na vybraném modelu od 60 do 85 amerických dolarů. Trička pořídíte za stejnou cenu, a to 25 amerických dolarů.

VÍCE BAREV

Foto: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram