Duhové vlasy Abbey Lee Kershaw

Duhové vlasy Abbey Lee Kershaw

U Abbey Lee Kershaw se za posledních pár let vystřídaly všemožné odstíny vlasů. Od hnědé po blond až k duhové. 

Abbey Lee Kershaw znovu zaexperimentovala. Je fajn vidět, že Abbey nedá na trendy a zkouší něco úplně jiného. Jejím nejnovějším nápadem jsou duhové vlasy. A výsledek? Perfektní! Nový účes Abbey předvedla na společenské akci, kam ji doprovázel návrhář Alexander Wang. 

Doporučovat vám duhové odstíny ve vlasech nebudeme. Je to riskantní, nemusí vám to sednout a musíte na takové barvení mít kuráž. A dobrého kadeřníka. Ale když se podíváte na Abbey, poznáte, že jsou typy lidí, kterým duhová evidentně sluší. Mentolově zelená, růžová a platinová blonďatá jsou všechny ty barvy určené pro světlé vlasy á la malá mořská víla s tím rozdílem, že jsou všechny aplikovány na jednu hlavu. Jsou jako sázka do rulety, ale když to vyjde, vypadá to skvěle a navíc - v létě se musí experimentovat!

Duhové barvy u Abbey působí velmi přirozeně, přeci jen si s jejím novým účesem musel kadeřník vyhrát. Tyrkysovozelené jemně přechází do světlejší blond a jinde do růžového odstínu, nenásilně a nonšalantně, aniž by výsledek působil kýčovitě. Musíme ale uznat, že Abbey většina barev vlasů a jejich střihů, kterými se pyšnila, slušela, je tak těžké odhadnout, zda duhový trend sedne i nám všem ostatním.

Foto: huffpost.com, style.com, scoopnest.com, fashiongrunge.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram