DVĚ OBLÍBENÉ ZNAČKY LEEVES A 2005, PŘINÁŠEJÍ KOLEKCI INSPIROVANOU PRÁZDNINAMI

DVĚ OBLÍBENÉ ZNAČKY LEEVES A 2005, PŘINÁŠEJÍ KOLEKCI INSPIROVANOU PRÁZDNINAMI

Dvě polské kultovní streetwear značky, 2005 a Leeves, spojily své síly a uvádí kapsulovou kolekci. Obě značky jsou zbožňované polskou streetwear komunitou a každá jejich kolekce se těší obrovskému zájmu, a to především mezi mladými lidmi. 

Dozvuky prázdnin

Kultovní streetwear značky, 2005 a Leeves, spojily své síly a uvádí kapsulovou kolekci. Kolekce bude exkluzivně k dostání na MODIVO. Kolekce oslavující pozitivní nostalgii je spojená s posledními dny prázdnin a výlety do přírody. 


Zdroj: se svolením Modivo

Atmosféra léta

Zábava, volnost, prázdninová láska a uvolnění jsou jen některé z asociací, které tvůrce při přípravě kolekce inspirovaly. Každý prvek kolekce v sobě nese skrytý příběh, který si může zákazník interpretovat svým jedinečným způsobem. Nejdůležitějším prvkem v kreativním procesu bylo zachování DNA obou značek, a to v každém produktu. V kolekci se proto objevují oversize mikiny s kapucí charakteristické pro značku 2005 založenou Mikołajem Barczewskim nebo kalhoty ve stylu cargo, které naopak odkazují na styl značky Leeves návrháře Mikołaje Bagińskiho.


Zdroj: se svolením Modivo

Povedená spolupráce

Značky ve své první společné kolekci pracují s originálními potisky. Ty neodkazují jen na oldschoolová trička nošená před několika lety, ale jsou především uměleckým manifestem vytvořeným pod jednou značkou. V kolekci rozdělené na den a noc se objevuje více motivů, které poukazují na individualitu jednotlivých značek. Krásným příkladem je kombinace zdobnosti značky 2005 a přírodních motivů charakteristických pro Leeves. Společná kolekce také inspirovala tvůrce k vytvoření jednoho unikátního loga. 


Zdroj: se svolením Modivo

Obsah kolekce

Kapsulový šatník obsahuje kromě zmíněných mikin a kalhot také trička s potiskem, pohodlné tepláky, chlupaté bundy a čepice s novým jednotným logem. Fotografové Karol Małecki a Michał Białowąs v kampani zachytili bezstarostnou prázdninovou atmosféru, kterou umocnilo prostředí Mazurského lesa v Severovýchodním Polsku. Kolekce 2005 x Leeves bude dostupná pouze na modivo.cz od 25. srpna.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram