Dvě odlišné modelky spojuje síla a široká škála barev pro Vogue Turecka

Dvě odlišné modelky spojuje síla a široká škála barev pro Vogue Turecka

Fotograf Miguel Reverieg nafotil jarní obálku pro tureckou Vogue. Modelka Dilone na sobě má kovově fialové šaty, zatímco její kolegyně Romee Strijd září v poloprůhledném a třpytivém kousku.

Strijd je třiadvacetiletá modelka pocházející z Holandska. Od roku 2015 se zařadila mezi andílky značky Victoria's Secret. Obálky módních časopisů má na svém kontě v hojném počtu. Od holandské Vogue, francouzské a holandské Elle, španělského Harper's Bazaar či holandské Marie Claire. Z přehlídek má za sebou módní mola pro módní velikány, jako jsou Alexander McQueen, Balmain, Burberry, Calvin Klein, Celine či Donna Karan.

Janiece Altagracia Dilone, která je známá jen pod jménem Dilone, je americkou modelkou, která byla zařazena mezi TOP padesát modelek. Dilone má devět sourozenců a dominikánský původ. S modelingem začala v osmnácti a rovněž se zařadila mezi modelky, které dosahují na značku Victoria's Secret. Objevila se například v roce 2017 na přehlídce v Šanghaji. Dilone má za sebou i pár reklam, například pro značky Stella McCartney, Balmain, Eagle Outfitters či Versace.

Nyní se tyto dvě modelky postavily vedle sebe pro tureckou Vogue, aby ztvárnily společnou sílu a pohodu nafocenou v domácím prostředí. O styling se zasadila Konca Aykan, která modelky oblékla do modelů značek Balenciaga, Versace a Dior. Editorial časopisu působí vesele, barevně a vlastně naprosto přirozeně.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram