E! přináší originální seriál ze zákulisí legendárního módního domu Diane von Furstenberg

E! přináší originální seriál ze zákulisí legendárního módního domu Diane von Furstenberg

Nová show televize E! House of DVF sleduje souboj mezi osmi mladými dívkami o pozici ambasadorky značky.

V novém originálním seriálu uvidíte osm mladých dívek s rozmanitými životními osudy, které dostaly životní příležitost, stát se globální ambassadorkou módní značky Diane von Furstenberg. Tyto mladé ženy se tak dostávají do nejbližšího okolí legendární návrhářky a zjišťují, že ke splnění všech požadavků budou potřebovat nejen krásnou tvář a styl, ale také pevné nervy.

Návrhářka Diane von Furstenberg, která patří mezi nejmocnější ženy módního světa a její módní značka DVF je dlouhá léta symbolem nezávislosti, ženské síly a sebejistoty, dává možnost několika kandidátkám posunout se v jejich kariérách o stupeň dál. Diana se tak stává mentorkou 8 vybraných dívek, z nové generace tvrdě pracujících mladých žen. A právě televizní program E! je u toho, aby zachytil jejich každodenní boj i moment triumfu.

“Díky televiznímu projektu House of DVF jsem schopná otevřít dveře do mého módního domu a ukázat mladým ženám ty nekonečné možnosti, které může móda nabídnout.“ – Diane von Furstenberg.

Diane za svůj život nasbírala spoustu zkušeností a tak dívkám může poradit nejen v kariérních ale i životních situacích. Ona sama přijela do New Yourku roku 1970 jen s malým kufříkem pletených šatů z dílny v Itálii. Povzbuzena editorkou Vogue Dianou Vreeland, začala budovat svůj nesmazatelný podpis ve světě módy. O dva roky později založila pod svým jménem luxusní lifestylovou značku.

Opravdu velkého uznání se ji dostalo již roku 1974, když vytvořila zavinovací šaty s typickou grafikou a nastartovala tak osvobozující hnutí stylu pro ženy po celém světě. Roku 1976 se prodalo více než milion šatů s jejím podpisem a díky tomu se Diane dostala na obálku The Wall Street Journal a Newsweek a stala se tak po Coco Chanel druhou neprodávanější „ženou“.  V roce 2012 se podle časopisu Forbes stala dokonce nejmocnější ženou v módě.

O tak vysoce prestižní pozici celosvětové tváře módního domu DVF se mohou ucházet pouze ty nejinteligentnější a nejtalentovanější mladé dámy. Diana osobně vybrala osm mladých žen, které mají příležitost ji oslnit, nahlédnout do jejího impéria a pracovat několik týdnů po boku jejího týmu v módním domě DVF přímo na Manhattanu. Budou mít šanci se spolupodílet na organizaci předávání DVF Awards, na přípravách tiskové konference nebo módní přehlídky, na které se představí nová kolekce  DVF Jaro 2015 během Týdne módy. Od kandidátek se očekává, že své povinnosti budou plnit perfektně, přestože vše nepůjde podle plánu.

V sázce je hodně: změny nálad, napětí, přátelství, ale také odhalení vzájemného soupeření a nepřátelství mezi některými dámami. Průvodkyněmi uchazeček během jejich těžkých dnů a nocí se stanou Jessica Joffe (Style Editor DVF ) a Stefani Greenfield (Creative Brand Director DVF). Přesto je to sama Diane, která mezi soutěžícími dívkami vybere tu správnou DVF dívku, která bude cestovat po světě, aby reprezentovala vše, co značka DVF znamená.  Pozoruje je, snaží se je poznat blíže a během sezení s jednotlivými kandidátkami je podporuje, aby ji nechaly nahlédnout do svého světa a do svých snů. Zároveň si však nebere servítky, když vidí, že dívky neprezentovaly značku DVF tak, jak by měly. Diane věří, že každá z nich má to, co by správná žena měla mít a chce jim poskytnout nástroje, které jim pomohou být samy sebou.

Která z kandidátek vyhraje svou vysněnou práci u značky DVF? 

Codi Critchfield – citlivá 22letá módní fotografka z Utahu

 

Lenore Genovese – veselá 23letá studentka školy módy, rodilá Newyorčanka s italskými kořeny

 

Brittany Hampton – na svůj věk až příliš moudrá 23letá módní stylistka ze San Francisca

Keir Mellour – 24letá módní blogerka plná energie, která již publikovala i v mnoha významných magazínech

Abigail Petit-Frere – 22letá sebevědomá stylistka z Haiti, která do USA přijela, aby se mohla věnovat módě

Amanda Schauer – 21letá studentka školy módního designu & merchandisingu

Tiffani Warkenthein – nejmladší členka týmu - 19letá Tiffani z Bronxu, která je přizpůsobivá a schopná se rychle učit

Jinna Yang - 25letá stylistka a blogerka, která dokáže tvrdě pracovat, ale zároveň se i dobře bavit

Rozhodně si nenechte ujít první premiérový díl seriálu House of DVF, který se bude vysílat již 9. listopadu od 22:00 na programu E!, naleznete ho v nabídce O2 TV a na Slovensku program E! naleznete v nabídce T-Com.

Partnerem premiéry seriálu House of DVF se v České republice stal exkluzivní prodejce značky Diane von Furstenberg multibrandový butik DUSNI3, kde najdete módní kolekce téměř tří desítek zahraničních prémiových značek.

Zdroj: dusni3.cz, dvf.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram