Eco-Friendly soutěžení s Móda.cz! Vyhrajte konopnou kosmetiku české značky Cannor

Eco-Friendly soutěžení s Móda.cz! Vyhrajte konopnou kosmetiku české značky Cannor

Milujete přírodní kosmetiku stejně jako my? Pak jste na správné adrese! Značka CANNOR přináší snoubení čisté přírody s léčivými účinky v blahodárných výrobcích. Vyhrajte jeden ze tří balíčků právě teď.

Za značkou CANNOR stojí zakladatel Vladimír Pažitka a milovnice zdravého životního stylu Adel Voráčková, kteří spojili myšlenku rozšířit povědomí o léčivých účincích konopí v maximální možné a zcela přírodní kvalitě.

Proč vyhledávat přírodní kosmetiku?

Věnovat pozornost přírodním kosmetickým výrobkům znamená velkou odměnu pro vaše tělo i mysl. Zdravá forma kosmetických výrobků neobsahuje škodlivé látky v podobě parabenů, syntetických konzervantů, umělých parfemací či parafínu. A to je výčet jen části chemických látek s menším dopadem na naše zdraví, bohužel většina kosmetiky obsahuje i horší strašáky pro naši pleť. Představte si, kolik kosmetických výrobků denně použijete a skrze kůži vstřebáte... Složení klasické kosmetiky obvykle pleť i přes údajné blahodárné účinky ucpává a poškozuje. Naučte se číst složení na jednotlivých obalech kosmetických výrobků a buďte zdravější a šťastnější!

Česká značka, která svou výrobu preferuje výlučně ručně společně s naším magazínem přináší soutěž o tři balíčky, které obsahují tyto tři přírodní výrobky:

Relaxační sprej-Calm & Relax-50ml  279 Kč

Sprej, který vám dopřeje kvalitní spánek a klidnou mysl obnovuje kolagenová vlákna, která jsou pro naši pleť nesmírně důležitá. Nalaďte se na vlnu odpočinku a hezky se vyspěte.

Intenzivní balzám na rty-Lip Treatment-15g  169 Kč

Malý pomocník obdařený hojivými a protizánětlivými vlastnostmi 100% přírodního za studena lisovaného oleje z konopných semen zajišťuje ochranu a regeneraci pokožky rtů a jejich okolí.

Zázračný regenerační elixír – pleťový olej s CBD-30ml 599 Kč

Tento všestranný pomocník prospěje zejména velmi suché, citlivé a stárnoucí pokožce. Díky sedmi 100% přírodním za studena lisovaným olejům a výtažkům z léčivého konopí (Cannabidiol – CBD) bude vaše pleť hedvábně jemná, pružná a zářivá. Vysoký obsah omega 6 mastných kyselin, vitamínů A, B, C, E, minerálů a antioxidantů.

 

Soutěž o tři balíčky probíhá ode dneška na našem Facebookovem profilu a potrvá do pátku 5.7.2019 do 11:00 hod. V neděli 7.7.2019 vylosujeme pomocí náhodných čísel tři výherce. Neváhejte se zapojit.  Přejeme všem hodně štěstí v našem eco-friendly letním soutěžení.

cannor.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram