Edita Vilkeviciute pózuje v nové kolekci spodního prádla H&M

Edita Vilkeviciute pózuje v nové kolekci spodního prádla H&M

H&M přichází s řadou spodního prádla, které tentokrát není plné krajek a svůdných motivů. Naopak - je z pohodlných materiálů a přesto svůdné.

Nestává se nám to zase tak často, abychom se dostaly do styku s kolekcí spodního prádla, které není vyšperkované k pomyslné úrovni dokonalosti. Rozumějte, aktuální kampaň na spodní prádlo řetězce H&M je uvolněná a nenabízí se vám hned při prvním pohledu slovo sexy. Stejně tak je na tom ale i kolekce samotná. Obvykle početné krajky vystřídala kvalitní bavlna, ze které jsou ušity kalhotky i podprsenky.

V letní kolekci se setkáváme také s novým trendem bezkosticových a bezkošíčkových podprsenek. Chvíli trvá, než si na tento trend navyknete, časem si vás ale získá pro svou nápaditost. Čistě látkové podprsenky totiž nabízejí velice podobnou oporu jako ty klasické, ale dávají především prostor oceňované přirozenosti. Zároveň jsou neokoukané, protože ne každá žena je ochotna vzdát se své oblíbené push-upky. A na blížící se dny tepla jsou mnohem lepší alternativou než klasické kosticové podprsenky. 

   

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram