Elegance a sport v zemitých tónech. To je podzimní pánská kolekce Boss 2018

Elegance a sport v zemitých tónech. To je podzimní pánská kolekce Boss 2018

Pánská kolekce Boss Fall 2018 se nese v tlumených, zemitých tónech. Zcela bravurně a nenásilně kombinuje sportovní a elegantní prvky.

Kolekce Boss Fall 2018 menswear prezentovaná v New Yorku oslnila svým barevným laděním a kontrasty mezi sportovními a elegantními prvky. Pánské kolekce se tak opět o něco vzdálily od své "Hugo Boss klasiky", tedy ryzí pánské elegance a obleků šitých na míru. No a my tomuto posunu tleskáme!! Sám Ingo Wilts, CBO značky Boss, prohlásil: "Pojmenovali jsme to sportovní krejčovství".

Ingo Wilts dále zmínil, že velký vliv na kolekci měl baseball, jakožto silně newyorská záležitost. Ten byl kombinován s krejčovským odkazem samotné značky, ale také ochrannými materiály, jakou jsou pláštěnkoviny. Výsledek je naprosto úžasný! Vzhledově velmi mladistvá a svěží kolekce s tradičním precizním a velmi striktním provedením. Celá kolekce jde nádherně rozdělit do několika barevných bloků; počínaje šedo-bílými kombinacemi, následována žlutými detaily, které plynule přechází do outfitů v hnědo-béžových odstínech. Na závěr pak přichází několik modelů v tmavě modré.

Nejvýraznějším kouskem celé kolekce je zářivě žlutá pláštěnka, střihově provedená jako klasický trench coat. I přesto, že se může zdát, že se barevně zcela liší od zbytku kolekce, opak je pravdou. Drobné žluté detaily na několika následujících modelech vše krásně propojí. I přesto, že se jedná o pánskou kolekci, dokážeme si představit šedožluté poncho i výrazný trenchcoat v dámském šatníku!!

Kolekce je plná oversized XL prošívaných bund a kabátů, které jsou postaveny do kontrastu s těmi vlněnými elegantními. Vliv baseballu vidíme především na bomberech ale také na košilích, které mají konstrukci baseballových dresů. V kolekci nechybí ani netradiční poncha, zcela typickéjednobarevné svetry, roláky, obleky a skvěle padnoucí kalhoty. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram