Elegantní kabely Cyclist od Julie Thissen

Elegantní kabely Cyclist od Julie Thissen

Nová řada tašek The Cyclist od designérky Julie Thissen jsou dokonalým spojením praktična, elegance a bezpečnostních prvků.

The Cyclist je název nové speciální kolekce tašek, navržené francouzsko-holandskou designérkou Julií Thissen. Při vývoji se mladá designérka zaměřila na cyklistky a cyklisty, kteří si v hustém provozu velkoměsta budou moci dopřát praktičnost, eleganci a zároveň maximalizovat svou bezpečnost.

Městský cyklista na svých cestách betonovou džunglí nejčastěji přepravuje své cennosti a věci určené k dennímu užití v nejrůznějších kabelách s rušivým efektem kyvadla či nevzhledných batozích, které pomalu nelze zkombinovat s outfitem určeným do zaměstnání. A přesně tento problém řeší nová řada tašek The Cyclist, která dokonale pojí sport s elegancí.

Na rozdíl od mnohých praktických zavazadel si nejnovější tašku rád(a) vezmete s sebou přímo do kanceláře bez ostychu a obav z nemístných připomínek svých všetečných kolegů. Praktické batohy od Julie Thissen jsou elegantním koženým zavazadlem, opatřeným vyztuženým dnem prošívaným reflexními prvky, které jsou v záři reflektorů kolem projíždějících vozidel nepřehlédnutelné. 

 

 

 

 

Zdroj: Julie Thissen

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram