Elegantní kolekce zimních doplňků v Marks&Spencer pro zimu 2014

Elegantní kolekce zimních doplňků v Marks&Spencer pro zimu 2014

Zima je definitivně tady. Chybí vám ještě nějaký nový zimní doplněk do vašeho šatníku? Zkuste si projít naše nejlepší kousky z kolekce Marks&Spencer! 

Konec listopadu, přichází prosinec a s ním i čím dál tím studenější ovzduší. Je čas ukrýt hlavu do stylové čepice a ruce ochránit pořádnými rukavicemi. A než se začne chumelit a teploměry začnou ukazovat před teplotou minus, ke krku stačí hřejivé a hlavně nádherně vzorované šátky. To vše z Marks&Spencer! 

Čepice jsou v zimě nutností. Vyjímečně to nezmiňujeme čistě z módního hlediska. Pokrývky hlavy během mrazivého počasí jsou důležité, ale všechny ženy jistě zažily onen pocit, že se v čepici necítí, že jim kazí účes a že se k jejich pleti/vlasům/věku prostě nehodí! Chyba! V Marks&Spencer si vybere každá žena - kromě klasických čepic s vánočními motivy, jednobarevných pletených i těch s bambulkou, jsou k dostání kloboučky, barety s kšiltem i kulich. Je jen na vás, co vás zaujme a co vám sedne! 

Stejně jako hlavu, i naše ruce potřebujeme v zimě opečovávat. Nestačí jen drahý krém, pokud vaše ruce vystavujete mrazu, později se to na nich viditelně podepíše. Zkuste proto originální rukavičky. V M&S nabízejí kvalitní kožené rukavice ve velké škále barev jako je smaragdová, burgundy, temně fialová, tmavě modrá, ale také klasická černá, šedá a hnědá. Výběr barvy je čistě na vás - rukavice můžete sladit třeba s vaší oblíbenou zimní kabelkou nebo čepicí. Milovnice módy a originality jistě potěší leopardí a zebří vzor! 

A v neposlední řadě vám tak musíme ukázat super stylové šátky. V britském řetězci M&S jich najdete opravdu hodně. Nejčastěji se jedná o kombinaci několika vzorů v ladících odstínech, ale narazit můžete také na kombinaci více barev. Nechybějí samozřejmě ani pletené šály. Až z nebe budou opravdu padat trakaře, sváteční a vánoční motivy jako sněhové vločky, červená barva a sněhuláci, budou nutností.Většinou ale převládají elegantní šátky z příjemných a hřejivých materálů.

Zdroj: marksandspencer.com
marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram