Elie Saab představuje svou první svatební kolekci

Elie Saab představuje svou první svatební kolekci

Libanonský návrhář Elie Saab rozšiřuje svou nabídku a představuje svou debutní svatební kolekci určenou pro sezónu jaro 2017.

Elie Saab velkou většinu svých módních přehlídek zakončuje jedním svatebním modelem. Velkolepou náročnou róbou, která je vrcholem celé nové kolekce. Jedny svatební šaty pro každou sezónu ovšem nejsou dostatečné a poptávka převyšuje nabídku, proto se Saab rozhodl zaměřit se na svatební oblast více. Pro jaro 2017 stvořil svou první samostatnou kolekci svatebních šatů, která vás nemůže zklamat. V plné síle se v ní představují výšivky a korálky ve tvarech květin a krajky, najdete je na šatech i na psaníčkách. Součástí kolekce bude i několik párů svatební obuvi.

Návrhář si v kolekci nemohl odpustit své oblíbené široké sukně ani siluetu mořské panny. Pro neortodoxní nevěsty má v nabídce kratší šaty i kalhotový set s krajkovým topem. Materiál i jeho struktura jsou i v této kolekci velmi silnou stránkou značky a jsme přesvědčení o tom, že tyto kousky moc dlouho na trhu nevydrží.

Sám Elie Saab kolekci popisuje jako "současnou a moderní interpretaci svatebního oblečení". Ceny každéhou kousku se budou pohybovat od 5.500 euro a výše a v obchodech v  Paříži, Londýně, Hong Kongu a Bejrútu by se měly objevit v říjnu tohoto roku. Což je za dlouho, nicméně kolekci si u nás můžete prohlédnout už teď.

Foto: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram