Emma Ferrer debutuje v modelingu

Emma Ferrer debutuje v modelingu

Vnučka Audrey Hepburn se vrhá do modelingu. Před pár dny byly zveřejněny její první profesionální fotografie. Je Audrey vůbec podobná?

Emma Ferrer svůj debut v modelingu založila na slavných předcích. Ona je vnučkou idolu minulého století Audrey Hepburn, fotograf Michael Avedon, který snímky pořizoval, zase vnukem veleúspěšného amerického fotografa Richarda Avedona. Fotografie, které z této zvláštní spolupráce vzešly, jako první zveřejnil časopis Harper's Bazaar. 

Při vybavení si těch nejikoničtějších fotografií Audrey Hepburn byste si jistě neuvědomili, že Audrey by dnes měla už dospělou vnučku. Emma Ferrer Audrey nikdy nepoznala, narodila se v roce 1993, kdežto Audrey zemřela na rakovinu o pár měsíců dříve. Emma se až doposud před světla reflektorů nehrnula, ale pro nové číslo amerického Harper's Bazaar vystoupila ze stínu pečlivě střeženého soukromí. Ferrer rodiče vychovali ve Švýcarsku, poté se odstěhovala do Los Angeles a nakonec do Florencie. Stejně jako její babička, se Emma zajímala o balet, až nakonce skončila na uměleckých studiích v Itálii, odkud plánuje další stěhování kvůli studiím do New Yorku. Jestli uspěje v modelingu s rysy podobnými Audrey Hepburn zůstává nezodpovězenou otázkou.

Emminu podobu se svou slavnou babičkou můžete ostatně porovnat sami. Nám, kromě podobného stylu oblečení, který nosívala Audrey, přijde, že minimálně výrazné obočí obou dam je naprosto identické.

Zdroj: eonline.com, lavierose.blogspot, gloss.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram