ESPRIT představuje kampaň #ImPerfect

ESPRIT představuje kampaň #ImPerfect

Esprit prostřednictvím nové kampaně vyzývá ženy a muže, aby oslavovali své perfektní „já“. A není to jediná zpráva, kterou jim značka ukryla ve své podzimní kolekci.

Možná se občas každý z nás zamyslí nad tím, kdo je vlastně dokonalý? A možná to jsou skutečně malé nedokonalosti, které dělají člověka více zapamatovatelného a lišícího se od davu. Alespoň touto zprávou značka Esprit obohatila svou kampaň s názvem #ImPerfect pro blížící se Podzim/Zimu 2015. A nakonec právě toto motto vyjadřuje smýšlení celé značky.

Měli bychom zapomenout na to, co pro nás znamená dokonalost, měli bychom se mít rádi takoví, jací jsme. Užívat si svého bytí a nepřemýšlet nad tím, zda bychom chtěli být někým jiným.

#ImPerfect je zpráva, která má své zákazníky posílit. Povzbuzuje k tomu, aby se každý miloval se všemi svými nedokonalostmi a vážil si vlastností, které jsou jeho podstatou.

Motto #ImPerfect je jednoduché a přitom dvojsmyslné, vidíte pod jeho pokličku?

Fotografie celé kampaně pořídil známý fotograf Christian MacDonald a vybíral si pro ni zajímavé tváře, aby bylo zřejmé, že neexistuje jen jeden ideální vzhled či styl oblékání.

„Touto kampaní se propojujeme s kořeny, které položila před desítkami let značka Esprit. Těmi kořeny byla síla, vášeň, lidská duše,“  říká Arnd Müller, Senior Vice President Head of Global Marketing a člen výkonného managementu Esprit. „Věříme, že kampaň osloví i současnou mladou generaci.“

Aktuální kolekce připomíná sedmdesátá léta, nespoutanou svobodu a odráží se v ní mnoho looků: buklé, semiš, patchwork, džínovina, tartan, pleteniny, umělá kožešina i mnoho dalšího. Všechny kousky však jedno spojuje – svoboda a zábava.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram