Eva Green zdobí stránky kalendáře Campari 2015

Eva Green zdobí stránky kalendáře Campari 2015

Francouzská herečka exceluje v typicky rudou barvou zalitém kalendáři Campari 2015, který je prostoupen přirozeným šarmem hollywoodské krásky s alabastrovou pletí.

Francouzská herečka Eva Green bezesporu patří mezi nejkrásnější ženy současného Hollywoodu a nejen krása a přirozený půvab stojí za jejími úspěchy, mezi které se řadí hlavní role ve snímcích Království nebeské, Casino Royale, Zlatý kompas či Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. Bývalá Bond girl se ale nyní vžila do úplně jiné role, a sice fotomodelky, která ji velice sedla.

Eva totiž kývla na nabídku italského výrobce klasického bitteru, alkoholického nápoje karmínové barvy Campari a společně vytvořili dech beroucí fotografie, které plní stránky nejnovějšího kalendáře pro rok 2015. Francouzská herečka tak v této významné roli střídá její předchůdkyně Penelope Cruz a Umu Thurman, které nezastiňuje, ale doplňuje nezapomenutelné trio Campari.

V kalendáři pro nadcházející rok, se Julii Fullerton-Batten podařilo zachytit nejen klasickou ženskou krásu a půvab v moderním pojetí, ale i několik vybraných módních "klenotů" z dílny designerských es jako Vivienne Westwood, Versace, Alaia a Christian Louboutin, kteří oblékli éterickou krásku Evu Green do skutečných skvostů. 

 

 

Zdroj: dailymail

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram