Ewa Farna má sice boky, ale i styl!

Ewa Farna má sice boky, ale i styl!

V posledních měsících se proslavila tím, že hlásá, jak je svá ve svém největším singlu od jejího návratu zpět na českou hudební scénu BOKY. Specifický je i její osobní styl.

Má sice boky jako skříň, kromě toho ale také slávu, obrovskou pozornost médií a styl. Česká a polská zpěvačka Ewa Farna, jejíž jméno je často počešťováno na Eva Farná, se před několika měsíci dostala opět do velkého zájmu novinářů. Nejvíce ze všeho si všímají její postavy, která do společnosti 21. století tak nějak nezapadá. Farna totiž nemá míry modelky a nestydí se za to. Ostatně jako výsměch všem, kteří ji z důvodu plnoštíhlé postavy uráží, poslala vtipný a velmi chytlavý vzkaz v písni BOKY JAKO SKŘÍŇ. 

Vzhledem k tomu, že její tělo nespadá do idealizovaných měr 90-60-90 (které ve skutečnosti modelky vůbec nemají!), by se mohlo zdát, že během jejího oblékání dochází k přešlapům. Ve většině případů tomu tak vůbec není. Ewa Farna se obléká barevně, žensky a sexy, a ví, co si se svou postavou může dovolit. Důraz přikládá odhalování plného dekoltu nebo štíhlých nohou a bříško šikovně maskuje. Na nás nejvíce zapůsobily její osobní modely, ve kterých se pohybuje mimo reflektory a přináší je svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí. 


Facebook/ewafarna ; Instagram 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram