Exkluzivně: David Beckham představuje svou značku House 99

Exkluzivně: David Beckham představuje svou značku House 99

David Beckham odtajnil své podnikatelské plány minimálně pro letošní rok, kdy na trh zaútočí se zcela novou zbraní. Jaké překvapení, že i tentokrát cílí na muže.

Nálepka celebrity s vlastní řadou oblečení, za kterou byl David Beckham v uplynulých letech označován hned několikrát, je pro bývalou fotbalovou superstar v letošním roce už jen minulostí.

Rok 2018 si žádá změny a ty v případě sportovce, módní ikony i úspěšného podnikatele nastávají s příchodem jeho nové značky House 99 reprezentující kosmetiku pro muže, kteří si již brzy budou moci vychutnat přesně vyváženou péči o tělo. Řada 21 produktů nabídne nejen péči o pleť ale také kosmetiku, která v duchu tradičních holičství a barber shopů pečuje o vlasy a vousy.

Kosmetická značka House 99 speciálně vyvinuta ve spolupráci s laboratořemi světového lídra v oblasti krásy, francouzským L'Oréal, bude k dispozici od února 2018 v obchodních domech, obchodech s kosmetikou, obchodech pro cestující ale také ve vlastních značkových buticích a ve speciálních internetových obchodech L’Oréal Luxe.

instagram ; gq.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram