FASHION dárky pro ŽENY na Vánoce 2014

FASHION dárky pro ŽENY na Vánoce 2014

Ženám se zdá, že vybírat dárky je hračka. Muži mají opačný názor a pravdou je, že to s námi vůbec není jednoduché. Poradíme, co k Vánocům.

I u žen se můžeme opřít o vánoční klasiku - ponožky a spodní prádlo. Jsou totiž skvělými dárky - nosíme je denně a tudíž i nejčastěji. Krajkované kalhotky i multi balení ponožek jsme vybrali v Lindexu, kde se jistě každému něco zalíbí! Hodinky s nádherným temně modrým páskem jsou z Topshopu. Tam se porozhlédněte i po jiných doplňcích, rozhodně nebudete zklamáni.

Výrazné náušnice - přesně dle poslední módy, jsou ze stojanů H&M, podobné ale seženete i na ebay. Skvěle se blýsknou k mohutným zimním svetrům a jednobarevným outfitům.

 

Na kostkovanou šálu z velice příjemného a teploučkého materiálu jsme narazili taktéž v H&M - šál a šátků je tam totiž nespočet. A kožené rukavice, které nejenže zahřejí ale jsou i prvotřídním módním doplňkem? Vyražte pro ně do Marks&Spencera.

Ideální dárky pro ženy, které se jistě zalíbí každé milovnici módy, jsme doplnili o dva kosmetické produkty. Prvním je Lip Color Butter od Astoru - chlubí se skvělou výdrží, pohodlným nanášením a také super škálou barev - od nude, přes růžové až po sytě rudou či fialovou. Lak od italské Gabrielly Salvete je žhavou novinkou v jejich stojanech - lak pod názvem Circus si můžete vybrat z 12 odstínů a nám padl do oka tento královsky modrý! 

 

lindex.com
astorcosmetics.com
gabriellasalvete.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram