Fashion maraton na 3 km

Fashion maraton na 3 km

Móda to je výzva. Výzva, kde nic není nemožné. A to ani 3kilometrový maraton. O čem je řeč? Řeč je o nejdelším módním mole světa v pražských ulicích, které již brzy ožije díky Festivalu mladé módy Arcolor. 

Dva dny nabité módou a ukázka toho, že kreativní mladí lidé existují a kreativita samotná nás povzbuzuje, inspiruje a dává nám možnost snít.

Festival mladé módy Arcolor proběhne 9. 9. - 10. 9. 2015 v pražských ulicích a pražském Theatro Music Club v Křižíkově ulici. Opět bude dána příležitost mladým a talentovaným návrhářům, kteří se utkají v boji o titul ArFashion Designer. 

Kdo z nich bude dalším vítězem, kdo z nich navrhne další kolekci prezentovanou přímo v pražských ulicích pro rok 2016? To se dozvíte 10. 9. 2015 na závěrečném večeru patřícím finalistům soutěže ArFashion Designer 2015. 

Nenechte si ujít ani středeční program a přijďte se podívat na některé známé tváře z loňských ročníků a prohlédnout si jejich práci.

No a především, nenechte v tom modelky a modely, kterými se letos stanou známí fashion blogeři, samotné a přijďte je 9. 9. 2015 podpořit na módním mole vedoucím pražskými ulicemi. Fashion maraton letos pomáhá pohybem prostřednictvím mobilní aplikace EPP od Skupiny ČEZ a pomoci můžete i vy, stačí si aplikaci stáhnout a vyrazit s Arcolorem do ulic.

Staňte se součástí průvodu, staňte se součástí módy, a podpořte tím dobrou věc! Tak jako herečka a moderátorka, tvář Festivalu mladé módy Arcolor Míša Maurerová a její fashion trip Prahou alias pozvání na letošní ročník Arcoloru.