Fashion must have: Splyňte v říjnu s přírodou

Fashion must have: Splyňte v říjnu s přírodou

Cítíte tu vůni ve vzduchu? Blíží se podzim a s ním nespočet nádherně zbarvených stromů. Tohle období miluje většina lidí na světě. Ať už mezi ně patříte nebo ne, zkuste se s přírodou sladit a prožít tak tento měsíc v nekonečné pohodě.

šátek Soundwave 1 450 Kč (dostupné na emblemm.com)

Zemité odstíny, přírodní vzory, nebo něco možná o malinko extravagantnějšího je pro tento měsíc rozhodně povoleno. Dlouhé tuniky, košile nebo saka jsou perfektní volbou. A proč ne hned tweedový kostýmek v zelené?

košile Stradivarius 449 Kč,  sako Mango 1 599 Kč (oboje dostupné na Zalando.cz)

 

Z kabelek volíme pro tento měsíc ty praktičtější, s méně výraznými detaily, blíže přírodě. Takové, do kterých dáte vše, co potřebujete a zároveň můžete vyrazit do práce stejně jako na delší procházku parkem. Povinnosti střídají radosti a my jsme neustále v pohybu. Každá prožíváme svůj den podle sebe a nosíme si ho celý na ramenou. O to, mít ho kam dát, se postará ta nejakčnější z kabelek FOLBEUR, nová FOLBEURka HOBO.

kabelka Hobo Cipria Folbeur 11 500 Kč, (dostupná na folbeur.com)

Nejsou to však jen módní trendy, ale také materiály, které bychom měli vyhledávat. Mezi nejoblíbenější bezesporu patří bavlna díky své jemnosti a prodyšnosti, kterou naše pokožka zejména ocení. Sáhnout můžeme i po pletených materiálech, které teď přijdou více než v jiných obdobích k užitku. Pletené svetry, vesty i halenky dodají pocit pohodlí a tepla zároveň.

Moss svetr od návrhářky Božidary 420 € (dostupné na bozidara.com)

Kolekce domácího oblečení s názvem Isadora je obsažena i v nejnovější kolekci podzim/zima známé značky spodního prádla LISCA . Hlavním materiálem je modal. Ten je pro LISCU ikonický, jedná se tak o přírodní materiál, který je podobný bavlně, ale oproti ní se snáz udržuje.

Kolekce Lisca fashion Isadora (dostupné na lisca.cz)

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram