Fashion must have únor: Zařaďte rychlost, bude to jízda!

Fashion must have únor: Zařaďte rychlost, bude to jízda!

Láska k sobě i svým blízkým provází únor naplno. Nezapomeňte využít nejkratší měsíc v roce k tomu, abyste se věnovali své rodině i přátelům, pečovali o sebe a dělali si radost. Nakonec fantazii se meze nekladou...

foto: pexels / Pavel Danilyuk

Nejkratší měsíc v roce rozhodně neznamená nejméně produktivní. Nakonec, kdy jindy vydat více energie k různým pracovním i osobním restům a slibům, které jsme ještě nestihli zrealizovat, než právě přes zimu? Možná se také vrhnete na tzv. Suchej únor, kdy svému tělu dopřejete pořádný alkoholový detox a péči o vaši duši a začnete se pomalounku těšit na příchod jara, kdy naše tělo komplet probudíme ze „zimního spánku“… A k tomu rozhodně stojí za zmínku pár aktuálních novinek, které by vám mohly nejenom během února udělat radost.

Pro něj, pro ni – všechno jde! FLORO je vůně, která si podmaní srdce žen stejně jako mužů

FLORO vzdává hold květinám, které mimo svou diskrétní nebo příliš často pomíjivou krásu vyzařují neodolatelnou vůni. Tento nový parfémový extrakt od Jeroboam je vyjádřením štědrosti matky přírody, závanu květin společně s překvapivými, zářivými a vážně svůdnými ovocnými tóny.

Na začátku ucítíte příval okvětních lístků překypujících pikantními a svůdnými tóny zralého ovoce. Kolísání ostrých a šťavnatých fazet, které kromě toho maskují velkorysé, smyslné a krémové tóny santalového dřeva posíleného suchým dřevem a bílým pižmem s působivou trvalou silou.

vůně Floro 2400 Kč (dostupné na myskino.cz)

 

Nová vegan-friendly verze New balance tenisek

Značka sportovního oblečení a tenisek New Balance aktivně reaguje na změny ve společnosti a chce,  aby byly v jejím portofiu dostupné i veganské alternativy modelů - a to bez toho, aniž by došlo ke změnám v úrovni zpracování.  Na začátku roku tak představuje nejzásadnější novinku. Teniska 990v5 vychází v již ikonické šedivé barvě, její kožené části však byly vyměněny za veganskou alternativu kůže, vrchní část je doplněna o prodyšnou síťovinu. Základem zůstává technická část ENCAP na patě tenisek,  která dělá z tenisek New Balance jedny z nejpohodlnějších tenisek na světě. Díky kombinaci všech těchto aspektů zůstává značka vyhledávaná nejen fashion a sneaker milovníky, ale profesionálními i běžci a atlety. 

Tenisky New Balance 990v5 cena od 5 299 Kč (dostupné na footshop.cz)

 

Inteligentní čistička vzduchu ovládaná mobilní aplikací – nadechnout se nebylo nikdy snazší!

Věděli jste, že vzduch v interiérech je až 8x více znečištěný než v exteriéru? Pravidelný úklid a intenzivní větrání ve vás vyvolají pocit čisté domácnosti, ale otevřeným oknem se dostanou dovnitř různé prachové částice nebo pyl. Stejně tak se v domácnosti koncentrují bakterie a znečišťující látky uvolňující se z čistících prostředků, podlah, nábytku, a potom to jsou zvířecí chlupy, bakterie, plísně a viry. Pro čerstvý a čistý vzduch ve vaší domácnosti stačí jeden klik v mobilní aplikaci Pure Air nové čističky vzduchu Rowenta Pure Home. Aby se vám všude doma dobře dýchalo, čistička disponuje vyjímatelným tabletem, který vám řekne, kde je třeba vzduch vyčistit…

Čistička vzduchu Pure Home cena 14 999 Kč, dostupná na rowenta.cz

 

Symbol mladického vzdoru, základ nenuceného stylu, materiál, který ztělesňuje kreativní sebevyjádření, to jsou džíny Original 501

Příští rok oslaví Levi’s 150. výročí vzniku jednoho z nejslavnějšícch kusů oblečení a tak se značka rozhodla oslavit jak minulost této ikony, tak i velký příslib její budoucnosti, který symbolizuje nový model 501 ‘90s, a spojil se se sedmi výraznými vizionáři. Ti svými příběhy zosobňují samotného ducha Original 501, a každý z nich představuje unikátní přístup k životu, inspirující k osobnímu rozvoji a růstu. Do kampaně se zapojili a předvedli vlastní osobité styly skrze Original 501 a 501 ‘90s hiphopový inovátor, herec a producent Kid Cudi, umělec a designér Tremaine Emory, zakladatel legendárních Beastie Boys’ Mike D, módní ikona Nathan Westling, modelka a kreativní inovátorka Gia Seo, stylistka a první Afroameričanka, která vytvořila cover pro Vogue Gabriella Karefa-Johnson a hudebnice a členka punkové kapely The Paranoyds, Staz Lindes.

džíny Levi’s Original 501, dostupné na levi.com

 

Pleťová maska růže a ibišek

Nesmíme zapomenout ani na péči o sebe samu. Tuto pleťovou masku jsme pro vás otestovali a musíme ji dát nejvyšší hodnocení. Maska je založena na olejové bázi, takže se nestane, že na vás zaschne / zatvrdne a bude z vás vytahovat tak potřebnou hydrataci. Oleje ale nejsou jediné, co v masce najdete. Spolu s oleji jsou nedílnou součástí i jíly, mořská řasa, pudry ze sušených květin ibišku a růže a prášek dračí krve – nebojte, nejedná se o kouzlenou ingredienci z pohádkového draka, ale o pryskyřici ze stromu Croton lechleri.

Mezi oleji najdete i marocký arganový olej a také ostropestřecový a makový olej z českých polí. V masce, pro Cannor trochu netradičně, najdete také olej z lískových ořechů, který má schopnost stahovat póry a zanechat pokožku hedvábně jemnou. Sezamový olej má silné antioxidační účinky, díky nimž přispívá k regeneraci pokožky, tento olej změkčuje a výrazně snižuje ztrátu vody v pokožce. Kaméliový olej je nekomedogenní olej, který se snadno vstřebává až do spodních vrstev kůže, kde podporuje buněčný růst. Prostě a jednoduše, jestli chcete svou pleť chránit a dát jí maximum, tato pleťová maska je tím pravým ořechovým!

Pleťová maska Cannor - Růže a ibišek, cena 855 Kč, dostupná na cannor.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram