Fashion MUST HAVES: Září zahřeje v teplých tónech

Fashion MUST HAVES: Září zahřeje v teplých tónech

Zářijové MUST HAVES jsou tady. Na scéně se ocitají teplé tóny jako hořčicová, béžová a khaki - uvidíte, na babí léto jsou jako dělané!

Září je také synonymem babího léta. I přestože to opravdové léto s námi letos pobylo pěkně dlouho, babího léta se (my v Móda.cz) rozhodně vzdát nechceme. Je totiž skvělým obdobím na kombinování jarních kousků s podzimními a také ideální dobou pro přijetí odchodu léta a přichystání se na sychravé podzimní dny. 

 

Letošní babí léto nebude o moc jiné než ty předchozí. Ponese se v duchu posledních slunečních paprsků a studených rán, na která se vám jistě bude hodit pončo - dokonalý vynález, který letos seženete téměř všude. Výborně bude vypadat k basic smetanové košili, kterou doplní koženkové kalhoty. Na sandálky už je sice pozdě, ale na kotníkové kozačky zase příliš brzy. A tak je jasné, že kompromisem jsou balerínky - ty děrované z ALDA jednoznačně vedou. Všechny nezbytnosti se vám vejdou do stylové kožené kabelky OJJU, kterou prodává Zoot. No a s příchodem podzimu je také čas na výměnu vaší vůně. Z lehkých svěžích se hodí přejít na o něco těžší vůně, teplé, pohodové... Burberry MY by mohla splňovat všechny tyto požadavky... A navíc se ve vaší nové kabelce bude skvěle vyjímat.

Než léto definitivně odejde, máte poslední příležitost se s ním na dobro rozloučit. 
Vlastně jen na rok.
Ale i tak je to zatraceně dlouhá doba.
Tak to neodflákněte!
 

Zdroj: zoot.cz; hm.com; lindex.com;
pinerest.com; douglas.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram