FASHION STARS night 2016

FASHION STARS night 2016

Tento pátek se v krásném prostoru Pražské křižovatky sídlící v odsvěceném kostele sv. Anny konal již 12. ročník projektu Fashion Stars. Letos se zde představily čtyři kolekce značek ALAE fashion concept, TIQE by Petra Balvínová, Boutique SOLINE a ELYSIAN jako zahraniční host. 

Značka ALAE nám předvedla mix kolekcí PLEASE ME na jaro 2016 a FAIRYTALE z roku 2015 od Lenky Vacvalové. Zaměřuje se převážně na byznys módu, občas však dá příležitost i mladým designerům popustit uzdu fantazii a dovolí vzniknout jakémusi prodejnímu kompromisu. Na náš vkus byl však výběr modelů až příliš konzervativní a vidět na mole některé kousky dvakrát pouze v jiné barevnosti, nás taky příliš nenadchlo.

(kolekce značky ALAE jaro 2016)

Druhou kolekci v podání Petry Balvínové jsme si užili více. Sice jsme ji viděli již na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku 2016, ale tentokrát výběr omezila pouze na šaty a doplnila jej o starší kolekci svatebních šatů.

(zleva: Tiqe-Svatební kolekce, kolekce FW 2016 MBPFW)

Butique SOLINE oproti tomu ukázal výběr designerů jako Halston Heritage, Alexis, Diane von Fürstenberg nebo Raoul, které si můžete v butiku zapůjčit nebo koupit včetně šperků, kabelek nebo spodního prádla.


(zleva: Diane von Fürstenberg, Halston, Alexis, Raoul)

Poslední byla mladá Maďarská značka Elysian. Ani ona však nevybočovala z řady komerčně laděných klasických outfitů.

Zkrátka akce typu Fashion Stars zná moc dobře svoji cílovou skupinu a zbytečně riskovat se zde zřejmě nevyplácí. V nás vzbuzuje mírně rozpačitý dojem, čekali jsme větší bombu:)
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram