Fashion Storm: Opava zažije módní bouři, jejíž hlavní hvězdou je současná tvář módního domu Gucci

Fashion Storm: Opava zažije módní bouři, jejíž hlavní hvězdou je současná tvář módního domu Gucci

Opavou se na podzim prožene módní bouře, velkolepá módní událost, jejíž hlavní hvězdou bude atypická česká topmodelka a současná tvář módního domu Gucci Barbora Fialová.

Módní bouře, přehlídka moravskoslezských návrhářů, ale také prezentace prestižních značek. To a mnohem více se skrývá pod názvem Fashion Storm, která zachvátí skvostné a majestátní prostory Domu umění v Opavě 18. října 2019.

V kapli sv. Václava je kromě kreativních návrhářů a prestižních značek pro publikum připraven doprovodný program spočívající ve workshopech a talk show se známými českými osobnostmi. Můžete se těšit na uznávanou módní kritičku a publicistku Františku Čížkovou, která otevře diskuzní talk show o módě a zároveň představí divákům svou připravovanou knihu Bedeker stylu.

Mezi hosty se objeví česká modelka a česká Miss Earth pro rok 2015 Karolína Mališová, hostující návrhářka, jejíž kolekce celou módní show zakončí, Denisa Dovalová, milovnice čisté přírodní krásy, bio blogerka a autorka úspěšné lifestylové platformy Život podle Lucie, Lucie van Koten a také herec Vladimír Polák, který bude diváky provázet celým večerem.

A na jaké módní přehlídky se můžete těšit? Představí se vám Dara Bags, MarVa de Luxe, Lada Vyvialová, City Folklore, ARTGI, Tonak, Nikola Zezulová, TY IDENTITY a Denisa Dovala.

Zdroj: fashion-storm.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram